Home Новини сучасних технологій Названо найпопулярніші серед українців бюджетні смартфони

Названо найпопулярніші серед українців бюджетні смартфони

0

Смартфони – це ті ґаджети, які зараз надзвичайно популярні серед українців. За допомогою них можна телефонувати, серфити в інтернеті, фотографувати, знімати відео, грати в ігри і ще надзвичайно багато інших речей. Найбільшим недоліком сучасних смартфонів є те, що вони досить швидко стають застарілими і перестають справлятися з сучасними потребами. Для прикладу, кнопкові телефони, які були випущені 10 років тому використовуються ще до тепер, оскільки їхній функціонал надзвичайно примітивний, але одночасно з цим, вони виконують найголовнішу свою функцію — дзвінки. Знову ж таки, як ми писали вище, сучасні смартфони необхідно досить часто оновлювати і що б вам було легше вибрати собі майбутній ґаджет, ми зібрали всі необхідні дані та сформували рейтинг, де названо найпопулярніші серед українців бюджетні смартфони.

5. Realme C3 3/64GB

На 5 сходинці розмістився надзвичайно бюджетний смартфон Realme C3. В нього також великий 6,5-дюймовий екран. Він отримав потрійну систему камер для фото- та відеозйомок — 12Мп+2Мп+2Мп та фронтальну камеру на 5 Мп. Працює смартфон на Mediatek Helio G70 під управлінням Android 10.

Названо найпопулярніші серед українців бюджетні смартфони

Він отримав 3Гб оперативної пам’яті та 64Гб внутрішньої. Живиться телефон від об'ємного акумулятора на 5000 мАг, чого цілком достатньо. Вартість смартфона складає лише 3500 грн.

4. Nokia 5.3 4/64GB

На 4 сходинці розмістився смартфон Nokia 5.3. Цей смартфон також отримав великий 6,55-дюймовий екран. Для зйомки використовується квадрокамера на 13Мп+5Мп+2Мп+2Мп та фронтальна камера на 8Мп. Працює смартфон від Snapdragon 665 та під управлінням Android 10.

Він отримав 4Гб оперативної пам’яті та 64 ГБ внутрішньої. Живиться смартфон від акумулятора на 4000 мАг, чого повинно вистачати на один день активного використання. Вартість смартфона від легендарної фірми складає 4500 грн, що цілком прийнятно для бюджетного смартфона.

3. Redmi 9 4/64GB

На цей раз в рейтинг ввійшов смартфон від Xiaomi - Redmi 9. Цей смартфон яскравий представник бюджетних смартфонів. Він отримав великий екран — 6,53 IPS. Для фото- відеозйомки використовується квадрокамера (13Мп+8Мп+5Мп+ 2Мп) та фронтальна камера на 8Мп. В нашому випадку, смартфон отримав 4Гб оперативної пам’яті та 64Гб внутрішньої пам'яті. З автономністю в нього також немає проблем, оскільки він живиться від акумулятора на 5020 мАг, що дозволить вільно і активно використовувати його на протязі дня.

В Україні цей смартфон обожнюють не тільки тому, що він бюджетний, а ще й за те, що він належить Xiaomi. Шанувальників цієї компанії в Україні вистачає. Коштує смартфон лише 4500 грн, що дійсно надзвичайно бюджетно.


2. Samsung Galaxy M21 4/64GB

Знову немає нічого дивного, оскільки наступний смартфон також бюджетний представник. Samsung Galaxy M21 отримав все необхідне, що може бути в нагоді сучасному користувачеві. Він отримав великий 6,4-дюймовий Super Amoled екран, який дозволить з максимальним комфортом переглядати фільми та серфити соціальні мережі. Він також отримав потужний акумулятор об'ємом 6000 мАг, який робить смартфон надзвичайно витривалим. На відміну від Samsung Galaxy M31, M21 отримав тільки потрійну систему камер, але це не робить його набагато гіршим у фото- та відео- зйомці.

Працює смартфон на фірмовій SoC від Samsung – Exynos 9611 та під управлінням OC Android 10. Він отримав 4Гб оперативної пам’яті та 64 Гб внутрішньої. Так як смартфон відноситься до бюджетних, то й ціна відповідна — 5300 грн. Гідний смартфон в очах українців.

1. Samsung Galaxy M31 6/128GB

Як не дивно, але перше місце взяв бюджетний смартфон, а не флагманський. Цей смартфон оснащений всім тим, що необхідно сучасній людині в 2021 році. Головна особливість цього смартфона - це його акумулятор і автономність відповідно. Ємність акумулятора складає цілих 6000 мАг, чого цілком вистачить на один день активного використання. Якщо помірно його використовувати, то вистачить і на два дні.

Цей смартфон отримав 6 Гб оперативної пам'яті та 128 Гб внутрішньої пам’яті. Діагональ екрану складає 6,2 дюйма, чого цілком достатньо для комфортного перегляду фільмів.

Samsung Galaxy M31 6/128GB оснащений квадрокамерою, що дозволить проводити цілком якісну фото- та відеозйомку. Найголовнішою та найприємнішою особливістю цього смартфона є його ціна, а саме 6 500 грн, що не так вже й багато. Тому можна його вважати народним смартфоном.

Як видно, вибір бюджетних смартфонів достатньо великий, головне підібрати конкретний смартфон “під себе”. Також на ринку присутня достатня кількість смартфонів, які отримали менші дисплеї, оскільки багато людей вважає непрактичними смартфони з діагоналлю більше 6 дюймів.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version