Реклама

Названо одну з найкращих антивірусних програм для Windows в 2021 році

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Якщо ви колись працювали з пристроями Windows, то, найімовірніше, вже знайомі із Microsoft Defender. Для тих, хто ще не знає, це антивірусна програма, яка за замовчуванням встановлена у всіх нових версіях операційної системи Windows. В той же час, це не забороняє користувачам завантажувати інші програми та користуватись ними для захисту від вірусів, якщо виникає таке бажання, але це необов’язково.

Microsoft Defender більше, ніж достатньо для захисту, як можна зробити висновок, почитавши дослідження організації AV-TEST. Тут також вказано, що ця програма є однією із найкращих та стоїть в одному ряді із McAfee, Avast, Avira, AVG та іншими.

Цікаво: Відомо, чому не всі зможуть користуватися новою версією Windows 11.

У дослідженні брали участь 21 програма і його суть полягала у їхній детальній перевірці. Важливо вказати те, що перевіряли саме останні версії програм для того, щоб полегшити та спростити вибір користувачів.

Проведені тести показали, що Microsoft Defender є надійною антивірусною програмою, адже відповідає за загальну безпеку пристрою, його продуктивність, а користування ним зрозуміле та зручне. У висновку організація AV-TEST вказала, що Microsoft Defender можна вважати чудовим вирішенням проблем, пов’язаних із вірусами, особливо на Windows 10 та Windows 11. Ще одною перевагою Microsoft Defender є те, що це практично єдина безкоштовна антивірусна програма, тим паче, із оновленнями Microsoft, які відбуваються на постійній основі.

Та загальною порадою для всіх користувачів є те, що на вашому комп’ютері обов’язково має бути надійний антивірус, який гарантує захист навіть, якщо наявної потреби в ньому поки що немає.

Також нещодавно було названо 5 причин, чому варто перевстановити Windows 10.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Українці скаржаться на видачу неплатіжних купюр в ПриватБанку

Не так давно ми писали про те, що зараз в Україні активно розповсюджуються фальшиві гроші, які можна отримати навіть...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -