Реклама

Названо основні ознаки того, що вашу SIM-карту потрібно замінити

Останні Новини

Без зв’язку сьогодні важко уявити наше життя, так як всі ми звикли бути в курсі усіх подій, новин, бути на зв’язку із нашими рідними та друзями. Правда інколи, мобільний зв’язок чи інтернет все ж нас підводять. Звісно, причин на це є багато, але одна із них пов’язана із SIM-картою. Так, багато людей можуть користуватись своєю карткою без заміни більше 10 років, що вкрай неправильно, адже технології розвиваються, і стандарти сім-карт також. Так от, зараз буде названо основні ознаки того, що вашу SIM-карту потрібно замінити.

Одразу хочемо зазначити для тих користувачів, які не міняють сім-карту через свій номер телефону. Ваш номер зберігатиметься і при заміні сім-карти, адже сьогодні всі оператори надають таку можливість. Навіть більше, ви можете замінити свого оператора стільникового зв’язку на іншого також із збереженням номера. За це хвилюватись не варто.

Тепер повертаємось до ознак. Перша ознака – поганий мобільний зв’язок. Це може проявлятись в поганій якості дзвінків, тобто ви погано чуєте співрозмовника, він вас, а також розмова досить часто переривається, додзвонитись до вас складно, тощо. Такі проблем вказують на те, що ваша сім-карта зносилась і надалі якість її роботи лише погіршуватиметься.

Друга ознака – розмір SIM-карти та пам’ять. Старі сім-карти випускались лише в одному розмірі, і якщо ви захочете встановити її в новий телефон, то вам доведеться або замінювати її, або ж, що і роблять більшість користувачів, обрізати під необхідний розмір. Правда останнє може привести до повного виведення з ладу сім-картки. Нові сім-карти уже досить давно випускають одночасно із можливістю використання в кількох розмірах, що справді зручно. Щодо пам’яті, то на старих сім-картах зазвичай є можливість збереження невеликої кількості контактів, що також не завжди зручно.

Третя ознака – низька швидкість інтернету та відсутність 4G-покриття. Якщо ви користуєтесь карткою якій вже й не згадаєте скільки років, то очікувати на підтримку швидкого мобільного з’єднання не варто. Адже такі сім-карти не підтримують такий тип зв’язку. Та й сама швидкість інтернету буде щораз нижчою, так як чим довше ви використовуєте сім-карту, тим сильніше стираються її контакти, відповідно і рівень роботи бажає кращого.

Загалом, якщо у вас виникають проблеми, які ми описали вище, а сім-картою ви користуєтесь уже дуже давно, краще замініть її та не обмежуйте себе в хорошій якості зв’язку.

Також нещодавно було названо 4 хороших кнопкових телефони з підтримкою двох SIM-карт.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Розповідаємо, у чому різниця між Google One і Google Drive

Одна з найбільших компаній в Інтернеті, Google, наразі має кілька платформ і сервісів. Велика кількість пропозицій компанії може призвести до...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -