Реклама

Представлено Galaxy Note 20 та Tab S7 Enterprise Edition

Останні Новини

Сьогодні, у Німеччині, представлено Samsung Galaxy Note 20 та Samsung Galaxy Tab S7 Enterprise Edition. Випускається видання Enterprise Edition з чотирма роками гарантії та використовується для бізнесу.

Постачається Galaxy Note 20 5G та Tab S7 Enterprise Edition з однорічним безкоштовним доступом до Knox Suite (зокрема до Knox Mobile Enrollment, Knox Manage, Knox E-FOTA та ін.). Також дані пристрої отримують покращений додаток Samsung Notes, функцію Wireless DeX, ну і звісно, S Pen.

Щодо цін, то Samsung Galaxy Note 20 Enterprise Edition отримав цінник 1059 євро. Samsung Galaxy Tab S7 Enterprise Edition можна придбати за 809 євро. Стартують продажі на ринку Німеччини у вересні цього року.

Рекомендуємо: Samsung Galaxy M51 Отримав Сторінку Підтримки.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названы 7 признаков того, что вам звонит мошенник, а не банк

Стаття доступна українською...Последний год мошенничество чрезвычайно усилилось, особенно это касается интернет-мошенничеств. В Украине же большой популярностью пользуются мошенничества, связанные...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -