Home Новини сучасних технологій Названо оптимальний розмір оперативної пам’яті для комфортного користування смартфоном

Названо оптимальний розмір оперативної пам’яті для комфортного користування смартфоном

0

При виборі смартфона, усі ми звертаємо увагу на пам’ять – як внутрішню, так і оперативну. Варіації пам’яті можуть бути абсолютно різні, починаючи від 1 Гб, закінчуючи 16 Гб. Звісно, чим більше оперативної пам’яті, тим більша і ціна. Так який розмір оперативної пам’яті повинен бути у смартфоні для комфортного користування ним. Поговоримо детальніше.

Якщо відразу до суті, то оперативної пам’яті повинно бути не менше 4 Гб. Така кількість пам’яті справді зможе забезпечити комфортну роботу смартфона при одночасній роботі кількох програм. Правда, багато користувачів вважають, що достатньо і 2 Гб оперативної пам’яті. Ми з цим не зовсім згідні.

Для початку, так, сучасна система Android досить непогано справляється із такою кількістю оперативної пам’яті. Але, кожна операційна система постійно покращується та оновлюється, відповідно надалі буде споживати більше ресурсів. Таж ситуація із додатками, в яких додається новий функціонал.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version