Home Новини сучасних технологій 7 кращих смартфонів, які очікуються в 2021 році

7 кращих смартфонів, які очікуються в 2021 році

0

Виробництво та вдосконалення смартфонів відбувається надзвичайно швидко. Якщо подивитися на період між 2000 і 2010 роками,то прогрес від великих кнопок до перших розумних смартфонів видно наяву. В період між 2010 і 2020 роках ми побачили надзвичайний прогрес не тліьки серед смартфонів, а й взагалі в технологіях пов’язаних з ними. Так, зараз розпочалося поширення 5G, яке в найближчі роки може добратися й до України, а смартфони з підтримкою 5G вже не така й новинка серед флагманських та деяких інших смартфонів середнього класу. Так чого нам очікувати в цьому, 2021 році? Розглянемо 7 кращих смартфонів, які очікуються в 2021 році і що вони для нас підготують.

1. OnePlus 9

Це перший кандидат, якого сьогодні повинні пердставити. Цей смартфон повинен отримати 120Гц дисплей, швидку зарядку (65Вт) та останній чіпсет від Qualcomm - Snapdragon 888. Крім цього, він отримає нову систему камер з частковою підтримкою від Hasselblad та, ймовірно, бездротову зарядку.

Очікується, що OnePlus 9 включатиме в себе 3 смартфони, а саме OnePlus 9 Lite, OnePlus 9 та OnePlus 9 Pro.

2. Oppo Find X3

Ще один непоганий варіант очікуваного смартфона. Реліз Oppo Find X3 повинен відбутися 14 квітня. Вже зараз відомо, що Pro версія повинна отримати процесор Snapdragon 888, швидку зарядку (65 Вт) та AMOLED-дисплей (10-біт).

Також цей смартфон вразить всіх своїм оновленим дизайном основної камери, яка не схожа на всі існуючі на ринку смартфонів. Стосовно камер, то смартфон отримає свій перший сенсор, який буде відігравати роль мікроскопа. Pro версія буде не з дешевих, і якщо не хочеться платити багато, варто глянути на простіші версії смартфона, а саме Oppo Find X3 та Oppo Find X3 Lite ( Neo).

3. Asus ROG Phone 5

До найочікуваніших смартфонів також можна віднести й Asus ROG Phone 5, який вийде в реліз 5 квітня. Цей ігровий смартфон як завжди повинен вразити всіх геймерів своїми технічними можливостями. Традиційно, він отримає сучасний процесор Snapdragon 888, дисплей з високою частотою оновлення (144Гц) та до 18Гб оперативної пам’яті.

Раніше повідомлялося, що Asus випустить три версії цього смартфона - звичайна, Pro і Ultimate. За чутками, базова версія буде доступна в Україні. Стосовно інших двох версій інформації мало і їхня доступність в Україні під питанням.

4. Honor View 40

Про цей смартфон ходило багато чуток ще тоді, коли Honor належали Huawei. Зараз відомо, що смартфон отримає OLED-дисплей з високою частотою оновлення (120 Гц), швидкою зарядкою (66 Вт), бездротовою зарядкою (50Вт), подвійною фронтальною камерою та з основною на 50 Мп.

На даний момент, цей смартфон пердставлено тільки в Китаї, а точна дата міжнародного релізу поки не розголошується. Також невідомо, чи зможе Honor отримати сервіси Google.

5. Black Shark 4

Непоганий представник очікуваних смартфонів Black Shark 4, який повинні показати до кінця березня — на початку квітня. Цей смартфон також отримає процесор Snapdragon 888, швидку 120 Вт зарядку, FHD дисплей (144 Гц) та акумулятор 4500 мАг.

Якщо чутки підтвердяться, то смартфон можна буде повністю зарядити за 15 хв.

6. Huawei P50

Очікується, що Huawei P50 презентують до кінця цього місяця — на початку квітня. Точна дата ще невідома.

Ходять чутки, що лінійка P50 отримає 3 смартфони з найдорожчим за 1000 доларів (і більше). Традиційно, Huawei P50 будуть працювати від Kirin 9000 та запозичать деякі функції від смартфона Mate 40.

Очікується, що смартфони отримають 120 Гц дисплеї, хоча чутки вказують на 90 Гц.

7. Realme 8

Ще одна лінійка смартфонів, яка зможе конкурувати з іншими відомими флагманами. Офіційної інформації про смартфон досить мало. Відомо, що Pro версія отримає 108 Мп датчик. Більше офіційної інформації повинно з'явитися в найближчі тижні. Реліз смартфона також заплановано до кінця квітня.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version