Home Новини сучасних технологій З’явилися живі зображення смартфона OnePlus 9 5G

З’явилися живі зображення смартфона OnePlus 9 5G

0

Сьогодні в мережі з’явилися живі зображення смартфона OnePlus 9 5G. Інсайдер під ніком Leakspinner скрасив цей суботній ввечер великими живими фото смартфона OnePlus 9 5G – апарат, який вийде тільки через чотири місяці (в березні 2021 року). Звичайно, на зображеннях лише прототип, але він дає дуже гарне уявлення про те, що чекати від пристрою в плані дизайну. Крім того, підтверджені основні характеристики смартфона.

Зараз ми маємо можливість не тільки краще розгледіти блок основної камери моделі, а й, наприклад, оцінити фронтальну камеру. Стандартного роз’єму для навушників цей прототип позбавлений, що типово для флагманів.

Що стосується характеристик, то OnePlus 9 5G (каталожний номер – LE2117) отримав екран діагоналлю 6,55 дюйма здатністю 2400 х 1800 пікселів з кадровою частотою 120 Гц, 8 Гб оперативної пам’яті і 128 ГБ флеш-пам’яті. В якості ОС використовується Android 11.

Нагадаємо, одночасно з OnePlus 9 5G повинні вийти ще дві моделі: OnePlus 9 Pro 5G і OnePlus 9E. Витік на тематичному ресурсі Slashleaks має статус 100% достовірності, а рейтинг інформатора, який опублікував ці дані, – 78%.

Все говорить на користь того, що ці дані не є підробкою і перед нами – дійсно справжній прототип OnePlus 9 5G.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version