Home Новини сучасних технологій Xiaomi випустили додаток, який полегшить “переїзд” з одного смартфона на інший

Xiaomi випустили додаток, який полегшить “переїзд” з одного смартфона на інший

0

Xiaomi випустили додаток, який полегшить “переїзд” з одного смартфона на інший. Фірмовий додаток Xiaomi Mi Mover вже доступний в онлайн-магазині Google Play.

Xiaomi випустили додаток, який полегшить "переїзд" з одного смартфона на інший

Роками Xiaomi Mi Mover входив до складу фірмової оболонки MIUI. Таким чином, воно було доступно тільки для смартфонів Xiaomi і інших, які входять в екосистему брендів. Тепер же додаток можна скачати і встановити з Google Play. Причому не тільки на смартфони з MIUI, але і пристрої інших брендів на основі Android.

Правда, смартфон Samsung або, наприклад, Huawei, може бути тільки «відправником» інформації, але не одержувачем. Простіше кажучи, за допомогою Xiaomi Mi Mover можна перейти зі старого Samsung на новий Xiaomi, але не навпаки.

Відповідно до опису, Mi Mover дозволяє переносити практично будь-які дані: зображення, відео, музику, документи, повідомлення, список контактів, журнал викликів, події календаря, замітки, будильники, програми та багато іншого.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version