Home Новини сучасних технологій Компанія Google істотно розширила свій віртуальний «звіринець»

Компанія Google істотно розширила свій віртуальний «звіринець»

0
Компанія Google істотно розширила свій віртуальний «звіринець»

Компанія Google істотно розширила свій віртуальний «звіринець» у фірмовому пошуковому сервісі. В Google Пошуку стали доступні 50 додаткових 3D-моделей різних тварин, виконаних з використанням віртуальної реальності.

Google запустила проект в середині 2019 року, коли прямо в пошуковику Google стало можна подивитися 3D-моделі деяких тварин. Тепер «асортимент звіринця» значно зріс. Додані жираф, бегемот, корова, різні породи собак, наприклад, доберман і чихуахуа, хом’як, свиня, зебра, і багато інших тварин.

Щоб побачити таку модель, треба ввести назву тварини в пошуку в додатку Google або браузері Chrome на більшості сучасних смартфонів. У результатах пошуку з’явиться картка з 3D-моделлю. Тварина можна оглянути з усіх боків і «додати» його в своє оточення за допомогою технологій доповненої реальності, а потім поділитися в соціальних мережах результатом.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version