Home Новини сучасних технологій Компанія CD Projekt RED екстренно випустила оновлення для Cyberpunk 2077

Компанія CD Projekt RED екстренно випустила оновлення для Cyberpunk 2077

0

Компанія CD Projekt RED екстренно випустила оновлення для Cyberpunk 2077. Оновлення повинно зменшити кількість багів і підвищити продуктивність цього проекту.

Компанія CD Projekt RED екстренно випустила оновлення для Cyberpunk 2077

В даний момент оновлення за версією 1.04 вже вийшло для комп’ютерної версії гри і доступно власникам консолей PlayStation (на PS5 розмір поновлення становить 17,5 ГБ). Що стосується консолей сімейства Xbox, то відповідну версію обіцяють оновити найближчим часом, так що гравцям доведеться трохи почекати.

Говорячи про консольної версії, розробники відзначають поліпшення якості відбитків, а також усунення ефекту змазування. Також підвищена стабільність гри, виправлені різноманітні збої і помилки. Прискорено перемикання видів від першої особи до третього в автомобілі.

Виправлені проблеми з відсутністю анімації у важливих квестових неігрових персонажів під час відеороликів.
Змінено ефект мерехтіння, щоб знизити ризик виникнення епілептичних симптомів. Вилучені пісні, захищені авторським правом. Також виправлено безліч багів, через які гравці не могли виконати квести.

На даний момент для користувача оцінка PS4-версії гри на Metacritic становить 2/10 (близько 2000 відгуків). Електронна версія має 6,2 / 10 (більше 4000 відгуків), при цьому критики оцінили гру в 9/10.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version