Home Новини сучасних технологій Розробники Cyberpunk 2077 влипли в черговий скандал

Розробники Cyberpunk 2077 влипли в черговий скандал

1

Розробники Cyberpunk 2077 влипли в черговий скандал і на цей раз проблеми навколо модифікацій гри. Компанія CD Project RED нарешті офіційно відреагувала на новину про те, що хакери можуть запустити шкідливі коди, щоб через Cyberpunk 2077 та отримати контроль над комп’ютерами користувачів.

Якщо ви плануєте використовувати моди або призначені для користувача збереження на ПК, будьте обережні. Нам стало відомо про вразливість у зовнішніх файлах DLL, які можуть використовуватися для виконання коду на ПК. Проблема буде усунена якнайшвидше. Поки утримайтеся від використання файлів з невідомих джерел.

Розробники Cyberpunk 2077 влипли в черговий скандал

Поки що невідомо, коли саме буде випущено виправлення цієї критичної уразливості. Однак призначені для користувача моди є важливим компонентом версії гри для ПК, тому можна припустити, що для розробників ця проблема має високий пріоритет.

CD Project RED пообіцяла два великих патча для Cyberpunk 2077 в першій половині 2021 року, які мають виправити баги і поліпшити продуктивність гри. Перший був випущений всього кілька днів тому, але він містив нові критичні помилки, які компанія вже виправила.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

1 COMMENT

  1. Подивіться на це? Так CDPR недобре вчинили допустивши ці проблеми, але вони не роблять вигляд, що нічого не сталося. А Wargaming, наприклад, купувала рекламу у терористів з Донбасу, але вирішила приховати це, замість визнати і вибачитись.

Exit mobile version