Home Новини сучасних технологій Компанія Apple закриває свій черговий додаток

Компанія Apple закриває свій черговий додаток

0

Компанія Apple закриває свій черговий додаток. Сьогодні вони почали сповіщати користувачів про прийдешнє закриття додатка Music Memos.

Додаток призначений, щоб легко записувати і збирати свої музичні ідеї за допомогою iPhone, iPad або iPod touch. Така собі «замітка» для музикантів, функціональність у нього ширша, ніж просто у «Диктофону». Apple представила Music Memos 2016 році і на днях випустила перше оновлення програми більш ніж за рік лише для того, щоб почати підготовку до закриття.

Версія Music Memos під номером 1.0.7 приносить єдине нововведення: можливість експортувати записи Music Memos в додаток «Диктофон».

На офіційній сторінці Music Memos і в документі підтримки на сайті Apple відзначається, що з 1 березня 2021 року додаток Music Memos змінюватиметься для нових користувачів, а музичні записи починають переміщатися в «Диктофон». Music Memos ще можна використовувати в iOS 14 і iPadOS 14, але оновлюватися додаток більше не буде.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version