Home Новини сучасних технологій Nintendo Switch змогла обійти за обсягами продажів Sony PlayStation 5 і Xbox...

Nintendo Switch змогла обійти за обсягами продажів Sony PlayStation 5 і Xbox Series X

0

Аналітична компанія NPD опублікувала дивовижний звіт з продажу ігрових приставок за листопад 2020 року. Дивно тут те, що не нова Nintendo Switch змогла обійти за обсягами продажів новітні Sony PlayStation 5 і Xbox Series X в місяць їх запуску.

До того ж йдеться зовсім не про Японію, а про північноамериканський ринок. За статисткою NPD, в США в листопаді сукупні продажі Nintendo Switch і Nintendo Switch Lite досягли 1,35 млн. У результаті, Nintendo Switch стала лідером продажів в США вже 24 місяць поспіль, що є новий рекорд.

Загальні продажі в США з моменту запуску три роки тому Nintendo Switch досягли 6,92 млн. За 11 місяців 2020 року продажі приставки перевищили результати всього 2019 року більш ніж на 426 тисяч штук.

Звичайно, тут не можна не враховувати, що Sony PlayStation 5 і Xbox Series X знаходяться в дефіциті по всьому світу і попит набагато перевищує реальні пропозиції та можливості рітейлерів і виробників по відвантаженню. Також нещодавно повідомлялося, що у Великобританії Sony PlayStation 5 істотно обійшла Nintendo Switch з продажу в листопаді за статистикою GfK.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version