Home Новини сучасних технологій Приставки XboX Series X/S отримують першу ексклюзивну гру

Приставки XboX Series X/S отримують першу ексклюзивну гру

0

Сьогодні надійшла інформація, що приставки XboX Series X/S отримують першу ексклюзивну гру. На шоу The Game Awards 2020 Microsoft оголосила, що Flight Simulator 2020 виходить на Xbox Series X і Series S через Game Pass. Як і його аналог для ПК, консольна версія також обіцяє чудовий досвід моделювання з реальними даними та даними ШІ, які транслюються під час круїзу по небу. Microsoft також заявила, що всі тематичні DLC, світові пакети та інші вдосконалення на ПК також потраплять до Xbox Series X і Series S.

Крім того, Microsoft також співпрацює зі сторонніми постачальниками для проектування периферійних пристроїв для нових консолей Xbox для ще більшого покращення досвіду симуляції.

Корпорація Майкрософт випустила трейлер з попереднім переглядом версії Flight Simulator 2020 для Xbox . Однак у відео згадується, що гра "Приходить до абсолютно нового Xbox", що означає, що родині Xbox One, включаючи Xbox One, One S та One X, не пощастило (принаймні на даний момент). по суті Flight Simulator 2020 зробили першим ексклюзивним титулом серії X | S, враховуючи, що Halo: Infinite також повинен потрапити на консолі Xbox One.

Flight Simulator 2020 може поставити навіть дуже потужні ігрові установки на коліна, тому зрозуміло, чому Xbox One не судилося зіграти в цю гру. Буде цікаво подивитися, як Asobo та Microsoft оптимізують гру для серії X | S.

Насправді, це хороша новина для багатьох геймерів, оскільки Xbox Series X, за ціною 500 доларів США, виступає в базі RTX 2070 і пропонує такі функції, як швидке відновлення, архітектура швидкості та багато іншого. Будемо сподіватися, що ми зможемо отримати досвід оптимізованого моделювання, як тільки стартує гра для Xbox Series X | S влітку 2021 року.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version