Home Новини сучасних технологій Названо основні переваги Android над iPhone

Названо основні переваги Android над iPhone

0

Порівняння переваг Android-смартфонів над смартфонами iPhone відбуваються весь час. Особливо досить часто виникають сутички між користувачами тієї чи іншої компанії, так як кожен визначає переваги смартфона, яким користується сам. Отож, варто розглянути незалежні думки, на основі яких було названо та визначено основні переваги Android над iPhone.

Ціновий діапазон

Купівельна спроможність майбутніх користувачів смартфонами є різною. Саме тому, велику роль у виборі смартфона відіграє ціна. Ціновий діапазон на телефони під управлінням Android на ринку різноманітний. При цьому представлено декілька моделей із різними параметрами, тобто кожен зможе знайти для себе необхідну модель за наявний бюджет.

Телефони iPhone вирізняються своєю високою ціною, навіть на старіші моделі. На даний момент найдоступнішим телефоном із лінійки Apple є iPhone 12 mini за ціною близько 700 ​​доларів. Найменш дорогим телефоном компанії є iPhone SE за ціною близько 400 дол. Але обидва ці варіанти отримали досить малий розмір екрану, що підійде не усім, а останній ще й застарілий дизайн.

Налаштування

Платформа Android отримує значну перевагу над iOS і в плані налаштування. Android чудово підійде для користувачів, які полюбляють персоналізувати свої пристрої. Починаючи із панелі запуску головного екрану, яка пропонує динамічні віджети та можливість розміщувати програми де завгодно, і закінчуючи можливістю поміняти свій Запуск телефону для Android з альтернативою, завантаженою з магазину Google Play. iPhone лише починає доганяти ці моменти зараз із iOS 14.

Ще однією перевагою є можливість завантажувати сторонні заміни для основних служб, таких як веб-браузери, клавіатури та медіаплеєри, і встановлювати їх як версії за замовчуванням. З iOS це не так легко здійснити.

Можливість розширювати пам'ять

Сьогодні багато смартфонів досі пропонують можливість розширювати пам'ять за допомогою microSD для зберігання фотографій, програм та інших носіїв, які не поміщаються у внутрішню пам’ять пристрою. При цьому купуючи пристрій від компанії Apple ви отримуєте обмеження у вигляді внутрішньої пам’яті без можливості її розширення.

USB-C

Телефони Android в основному покладаються на порти USB-C для зарядки та передачі даних, що надзвичайно зручно. У наш час USB-C також є на багатьох ПК та інших пристроях, тоді як кабель Lightning від Apple є пережитком тих часів, коли кожна технологічна компанія відчувала змушеність розробити власний роз’ємний порт.

Існує фактична файлова система

Більшість людей не потребують бруднити руки файловою системою свого смартфона. Але добре знати про те, що за необхідності у вас є така можливість. Ще краще, коли ви підключаєте телефон Android до ПК з Windows, ви можете дуже легко перетягувати файли в папки, ніби пристрій - це просто інший диск.

Це означає, що ваші медіатеки та документи можна швидко перенести та зберігати локально, і вам не потрібно підписуватись на щомісячну хмарну послугу. iPhone закривають файлову систему від користувача для всього, крім фотографій.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version