Home Новини сучасних технологій Названо найпростіший спосіб розмиття обличчя у відео на Android – смартфонах

Названо найпростіший спосіб розмиття обличчя у відео на Android – смартфонах

0

Монтаж відео – це не маленьке завдання. Обчислювально, це вимагає досить значної обчислювальної потужності, можливо, більше, ніж будь-яке інше завдання, яке ви можете виконати на своєму телефоні. Але з правильним програмним забезпеченням робити щось на зразок розмиття облич людей у ​​ваших відео не повинно бути таким тягарем.

Найкращий спосіб зробити обличчя неможливими – пікселювати їх за допомогою мозаїчного ефекту. Традиційно це робиться за допомогою потужного настільного програмного забезпечення, такого як Final Cut Pro або Adobe Premiere, оскільки вам потрібно застосувати мозаїку і змусити її слідувати за людиною навколо. “Відстеження”, як це називається, зазвичай є великою проблемою для редагування відео для мобільних пристроїв, але не з новим додатком, який робить все це автоматично.

Встановіть PutMask

Додаток, який неймовірно легко пікселізує обличчя, називається PutMask, і він доступний безкоштовно в магазині Google Play. 

Названо найпростіший спосіб розмиття обличчя у відео на Android - смартфонах
  • Виберіть відео для редагування

Під час першого запуску програми не забудьте натиснути «Дозволити», коли з’явиться запит надати PutMask дозвіл на доступ до мультимедіа на вашому пристрої.

У головному меню торкніться "Пікселізуйте своє відео", а потім виберіть локально збережене відео на телефоні. Далі ви отримаєте можливість обрізати відеокліп, якщо хочете - інакше, або після цього натисніть "Продовжити", щоб імпортувати відео.

Визначте обличчя

Тепер з’являється програмна магія: PutMask може автоматично розпізнавати та відстежувати будь-які обличчя у ваших відео. Однак слід пам’ятати одне, що автоматичне розпізнавання відбувається лише для кадру відео, з якого ви починаєте.

Іншими словами, перемістіть курсор відтворення до точки на відео, де відображаються обличчя, які потрібно розмити. Звідти натисніть "Виявити обличчя" і нехай програма обробляє відео. Але знайте, що якщо нові обличчя з’являться у кадрі після цього моменту у відео, вони не будуть виявлені цим початковим проходом. Отже, вам потрібно буде перемістити курсор відтворення до точки на відео, де з’являться будь-які інші обличчя, які ви хочете розмити, а потім знову натисніть "Виявити обличчя".

Розмиття обличчя

Після завершення розпізнавання обличчя ви побачите пронумеровані поля над будь-якими гранями у кадрі. Торкніться граней, які ви хочете пікселювати, і поля заповняться чорно-зеленою сіткою. Якщо є обличчя, які ви не хочете пікселювати, залиште їх непозначеними.

Тепер виберіть вкладку «Експорт» безпосередньо під відео, а потім натисніть кнопку «Експорт» у нижньому лівому куті екрана. Завершивши обробку, ви отримаєте своє піксельне відео!

Зверніть увагу, що на відео, оброблених за допомогою PutMask, є водяний знак. Якщо ви хочете видалити це, ви можете натиснути кнопку "PutMask Watermark" під час експорту відео, а потім дотримуйтесь вказівок, щоб придбати про-версію програми за $ 4,99.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version