Home Новини сучасних технологій Названо основні недоліки 3D-скла в смартфонах

Названо основні недоліки 3D-скла в смартфонах

0

Зараз на ринку доступна велика кількість смартфонів, які оснащені 2D, 2.5D та 3D – склом. Суть такого скла полягає в округлених краях екрана смартфона, завдяки чому створюються тривимірні ефекти. Так, це справді виглядає ефектно та інноваційно, в порівняні з стандартними типами екранів, але такі типи скла також не позбавлені недоліків. Зараз буде названо основні недоліки 3D-скла в смартфонах та буде названо основні відмінності між 3D і 2.5D.

Спочатку поговоримо про недоліки 3D-скла. Так ось, незважаючи на те, що таке скло виглядає на смартфонах цілком ефектно та максимально дорого, а ще видає зображення неймовірно "сочним", але воно вразливе до тріщин і захистити його неймовірно важко.

Наступною проблемою можна назвати те, що підібрати захисне скло для такого типу екранів досить складно, оскільки на ринку представлено велику кількість дешевих та неякісних захисних стекол, та ще й дорогих в порівнянні із традиційними.

Ще варто відмітити те, що смартфони із 3D-склом дорожчі за ті, які пропонуються із 2D і 2.5D стеклами. Ціна аргументується тим, що такі дисплеї складніші у виробництві.

Також для декого може стати проблемою користування смартфоном із таким екраном. Причина полягає в тому, що 3D-скло виходить за краї смартфона і можливі ситуації випадкових натискань.

В будь-якому випадку, смартфони з такими екранами виглядають дійсно ефектно і при тривалому користуванні смартфоном з 3D-склом, ви вже не захочете переходити на 2D і 2.5D.

Також нещодавно було названо найгірші смартфони компанії Xiaomi, які не рекомендується купувати.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version