Home Новини сучасних технологій Названо найгірші смартфони компанії Xiaomi, які не рекомендується купувати

Названо найгірші смартфони компанії Xiaomi, які не рекомендується купувати

0

Компанія Xiaomi славиться своїми ультрабюджетними, бюджетними смартфонами, які перевернули ринок смартфонів. В першу чергу це сталося по тій причині, що компанія почала випускати пристрої непоганої якості та з відповідними характеристиками за неймовірно низькими цінами, які раніше на українському ринку важко було зустріти. Як і у всіх виробників, компанія Xiaomi також випускали смартфони, якими користувачі залишалися невдоволені. Щоб ви не потрапили в список таких користувачів, буде названо найгірші смартфони компанії Xiaomi, які не рекомендується купувати.

Mi A3

Напевно це один із найгірших смартфонів Xiaomi, які вони тільки випускали. Цей смартфон вийшов в реліз ще в 2019 році, але за короткий проміжок часу вспів потрапити у всі можливі антирейтинги смартфонів. Причин на це було декілька, але зараз буде названо найголовніша — чистий Android.

Чистий Android називався перевагою цього смартфона, але в кінцевому результаті це виявилося найбільшою його проблемою. Mi A3 отримував оновлення до Android 10 цілих три рази, оскільки всі попередні рази були настільки невдалими, що просто приносили таку неймовірну кількість багів, що в компанії просто повертали смартфон до попередньої версії OC. Найпопулярнішими багами стали некоректна робота датчика наближення, серйозні проблеми із сканером відбитків пальців і тому подібне.

Redmi GO

Цей смартфон можна назвати незрозумілим експериментом компанії Xiaomi, оскільки його створювали для надзвичайно невимогливих користувачів, яким смартфон потрібен тільки для дзвінків, смс та (максимум) месенджерів. Його технічні характеристики були настільки провальними, що більшість популярних додатків завершували свою роботу так і не почавши. Його 1 ГБ оперативної пам’яті не справлявся, що сам смартфон із упаковки вже працював повільно. Найбільшим недоліком цього смартфона стала його ціна, оскільки додавши близько тисячі гривень, можна було отримати більш адекватний смартфон із кращими характеристиками.

Mi Note 10

Цей смартфон розроблявся як дешева версія флагманських смартфонів, але виявилося все набагато гірше очікуваного. Недоліків у смартфона було цілком достатньо і запитань до Xiaomi виникає достатньо. В даному випадку цікава причина вибору процесора Snapdragon 730G, та ще й для роботи з 5-ма камерами (?) і зверху додати ще й вартість смартфона. Найбільшим недоліком цього смартфона є те, що він просто не міг коректно працювати під час зйомки на основний сенсор 108 Мп — смартфон просто перегрівався. У випадку, якщо ви робили серію фото, то смартфон міг просто вповільнюватися до такого рівня, що користуватися ним взагалі зникало бажання.

Mi Mix 3

Цей смартфон очікували всі фанати компанії Xiaomi, оскільки він отримав новий форм-фактор для сенсорних смартфонів — слайдер. Це було щось цікаве і нове, особливо для компанії, яка займається виробництвом бюджетних смартфонів. На жаль, очікування виявилися марними. Смартфон вийшов максимально проблемним саме через свій “унікальний” дизайн. Проблеми розпочалися через деякий час активного користування і проблемою стало сміття, яке потрапляло між дисплеями. Через деякий час такого користування, з ладу виводився механізм слайдера, а ще через певний час з'являлися проблеми з дисплеєм, вартість заміни якого була неймовірно дорогою.
В загальному цей смартфон дуже проблемний і купляти його варто тільки через його дизайн і тільки для колекції.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version