Home Новини сучасних технологій Названо основні недоліки смартфона Samsung Galaxy S21 FE

Названо основні недоліки смартфона Samsung Galaxy S21 FE

0

Не так давно, компанія Samsung презентувала оновлену модель мобільного гаджета Samsung Galaxy S21 FE, який взагалі ніхто не планував побачити цієї зими.

Проте, є як є, а наше завдання – розповісти Вам характеристики та деякі нюанси в роботі даного смартфона. Насамперед, розкажемо про внутрішнє та зовнішнє наповнення Samsung Galaxy S21 FE.

1. Процесор.

В смартфоні функціонує потужне системне забезпечення (процесор) - Snapdragon 888.

2. Екран.

На Samsung Galaxy S21 FE розробники встановили екран з високою частотою оновлення - 120 Гц (Full HD).

3. Батарея.

Енергійний заряд даного пристрою може протриматися цілий день активного користування, так як на ньому встановлено сильний акумулятор: на 4500 мАг.

Цікаво: Названо смартфони Samsung, які варто обрати в 2022 році.

4. Камера.

Щодо камери, то тут багато сказати не можна, так як в ній майже нічого не змінилося, порівнюючи з попереднім Samsung Galaxy S21. Ось їх розширення:
на 12 Мп, на 12 Мп та на 8 Мп.

5. Пам‘ять.

Samsung Galaxy S21 FE є дві версії. Їхня різниця заключається в кількості оперативної та внутрішньої пам‘яті: на одній моделі 6 Гб та 128 Гб, а на іншій 8 та 256 Гб.

З короткими характеристиками смартфона Samsung Galaxy S21 FE закінчили, тепер варто сказати декілька слів щодо якості даного телефону.

Ще з початку 2020 року, якість пристроїв цієї лінійки не задовольняла користувачів. Що було зрозуміло, так як компанія вирішила заощадити на цих гаджетах, встановлюючи на них дешевші системи, або не встановлювати їх взагалі.

Окрім цього, на Samsung Galaxy S21 немає роз‘єму MicroSD, а у коробці немає адаптера живлення.

До того ж, головним мінусом Samsung Galaxy S21 FE є його ціна: від 22 000 грн (версія 6 Гб оперативної пам'яті) і до 24 000 грн (версія 8 Гб оператиної). Погодьтеся, за таку ціну можна знайти набагато кращий смартфон, можливо навіть дешевший.

Також, варто відмітити, що попередник даного смартфона Samsung Galaxy S20 FE, майже з однаковими характеристиками, що й Samsung Galaxy S21 коштує набагато приємніше 20 000 грн і це за версію з 8 Гб ОП.

Також нещодавно стало відомо, що компанія Samsung обігнала Apple за кількістю проданих смартфонів.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version