Home Новини сучасних технологій Названо 4 способи збереження автономності Вашого ноутбука

Названо 4 способи збереження автономності Вашого ноутбука

0

Напевно кожний із нас стикався з проблемою швидкого розрядження електронного пристрою. Чи то буде комп’ютер або ж смартфон, це вже не так важливо.

Так, зрозуміло, що це відбувається через те, що пристрій вже відпрацював свій термін, але не завжди тільки за цією причиною.
Насамперед, потрібно взяти до уваги той факт, що відношення зі сторони користувача теж грає велику роль.

Тому, в сьогоднішній статті, мова буде вестись про деякі поради щодо того, як зберігати енергію заряду акумулятора Вашого ПК.

Цікаво: Названо основні переваги та недоліки покупки б/у ноутбука.

1. Налаштування живлення.

Я можу сказати із сто відсотковою достовірністю, що Ви забуваєте заходити в налаштування та встановлювати там відповідні параметри, які допоможуть, щоб акумулятор Вашого електронного пристрою працював нормально.

Проте, в налаштуваннях є функція «Енергозбереження». Активуючи даний режим, система автоматично контролює витрати енергозаряду. Тобто, він не буде витрачатись марно.

Також, якщо Ви постійно користуєтесь електронним пристроєм, підключаючись до розетки, то навіщо тоді Вам батарея, яка встановлена в середині.
В такому випадку, її краще дістати, та встановлювати лише тоді, коли Ви маєте намір переносити ноутбук.

2. Температура ноутбука має бути адекватною.

Для прикладу, уявіть себе після того, як Ви прийшли з вулиці, де зараз дуже низька температура. Ви не зможете нічого робити до того часу, доки не нагрієтесь.

Таке ж можна сказати й про ноутбук або навіть смартфон: після того, як він перебував на морозі чи спеці, Вам необхідно дати системі час для адаптації вже до нормальної температури. А тим більше, ні в якому разі не встановлювати пристрій на зарядку.

3. Деактивуйте непотрібні програми та додатки.

Як не дивно, але на кожному електронному пристрої, а тим більше ПК, є дуже багато непотрібних програм та додатків на які марно витрачається енергозаряд.

Тож, відфільтруйте ті системи, якими вже давно не користуєтесь та вимкніть їх через налаштування на ноутбуці чи комп’ютері.
Також, якщо Ви бажаєте зберегти енергозаряд, то контролюйте яскравість екрану: чим більше відсотків яскравості, тим швидше сідає батарея.

4. Ще одна важлива порада: не дозволяйте ноутбуку вимикатись через нестачу заряду, залишайте хоча б 10 %, після чого відразу встановлюйте ноутбук на зарядку.

Цікаво: Макбук М1 – у чому унікальності цього ноутбука?

5. І остання порада, яка й закінчить сьогоднішню статтю - не заряджайте ноутбук підробленими блоками живлення, а тим більше дешевими.

От і все. Тепер Ви знаєте декілька порад, дотримуючись яких, Ваш електронний пристрій буде функціонувати довше.

Такод нещодавно було названо причини, чому необхідно закривати ноутбук, коли ним не користуються.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version