Home Новини сучасних технологій Названо основні ознаки шахрайських інтернет-магазинів

Названо основні ознаки шахрайських інтернет-магазинів

0

Останнім часом все частіше можна зустріти негативні відгуки українців, які натрапити на шахрайські інтернет-магазини, або ж на шахраїв на дошках оголошень. Зараз же буде названо основні ознаки шахрайських інтернет-магазинів.

Першою ознакою шахрайського інтернет-магазину є те, що він офіційно не зареєстрований в Україні, тобто фактично, магазин зареєстрований в чужій країні і у випадку скарг, ви не маєте куди звернутися. Краще уникати такі магазини і користуватися нашими, зареєстрованими в Україні.

Наступною ознакою є те, що адреса інтернет-магазину відрізняється від реальної, або ж вона взагалі відсутня. В даному випадку, проблема та сама, у вас нема можливості поскаржитися на їхню роботу, оскільки в них відсутній головний офіс або ж він засекречений. Не рекомендується користуватися такими магазинами та оплачувати покупки тільки в перевірених магазинах.

Рекомендуємо: Названо плюси та мінуси покупки смартфонів в інтернет-магазинах.

Ще одною ознакою є нав'язлива та сумнівна реклама інтернет-магазину, яка з’являється в самих непередбачуваних місцях або ж реклама виконується за допомогою спам-повідомлень та нав'язливих телефонних дзвінків.

Чергова ознака шахрайського інтернет-магазину - ціни нижче середньої. Зазвичай, майже всі інтернет-магазини пропонують схожі ціни, з різницею тільки в додаткових послугах. Для прикладу, якщо певний смартфон коштує 5 000 грн в більшості магазинів, а ви знайшли його за 2-3 тис грн, варто задуматися, чи справді така покупка вигідна.

Також не варто мати справи з інтернет-магазинами, які довго відправляють відправлення, або ж вимагають повну попередню оплату за товар. Майже всі інтернет-магазини працюють по принципу оплати після отримання, користуйтеся такою послугою. Особливо це стосується невідомих магазинів.

Ми назвали тільки основні ознаки шахрайських інтернет-магазинів, тому при покупці в нових магазинах, завжди звертайте увагу на ціни, зовнішній вигляд інтернет-магазину, адресу головного офісу, умови повернення товару і тому подібне. Залишайтеся максимально уважними при виборі магазину для покупок.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version