Home Новини сучасних технологій Названо плюси та мінуси покупки смартфонів в інтернет-магазинах

Названо плюси та мінуси покупки смартфонів в інтернет-магазинах

0

Купуючи телефон, усі ми намагаємось знайти площадку, де його можна придбати вигідніше. Сьогодні дешевше буде придбати телефон в інтернет-магазині, так як в стаціонарних магазинах ціна буде більшою за рахунок додаткових витрат. Зараз ми назвемо плюси та мінуси покупки смартфонів в інтернет-магазинах.

Як ми зазначали вище, найпершим плюсом є ціна. В інтернет-магазинах можна зекономити до 30% на покупці смартфонів, а також натрапити на різноманітні акції чи отримати бонуси у вигляд аксесуарів. Окрім цього, в інтернет-магазинах нові моделі з’являються раніше, ніж в стаціонарних. Та й сама покупка в інтернет-магазині є зручнішою, так як її можна здійснити з будь-якої точки.

Основним недоліком покупки через інтернет-магазин є те, що немає можливості потримати телефон в руках, оцінити його зручність в руці, перевірити працездатність, тощо. Звісно, повернути телефон можна буде і в інтернет-магазин, але це може зайняти деякий час.

Отже, купуючи смартфони та інші ґаджети в інтернет-магазині рекомендується дотримувались простого правила – купуйте товари лише на перевірених площадках або через офіційні сайти виробників. Звісно, варто звертати увагу і на репутацію інтернет-магазину. Також ви можете скористатись можливістю оплати замовлення при отриманні для додаткового захисту та перевірки телефону. Ну і звісно, не купуйте пристрої, ціна яких в 2 рази менша за інші ціни того ж пристрою на ринку.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version