Home Новини сучасних технологій Розумний браслет Xiaomi Mi Band 6 отримав своє перше важливе оновлення в...

Розумний браслет Xiaomi Mi Band 6 отримав своє перше важливе оновлення в перший день продажів

0

Сьогодні надійшла інфомрація, що розумний браслет Xiaomi Mi Band 6 отримав своє перше важливе оновлення в перший день продажів.

Компанія Xiaomi розпочала сьогодні продажу розумного браслета Xiaomi Mi Band 6 в першому регіоні – Китаї. Для новинки відразу було випущено оновлення, причому не просто виправляє помилки і підвищує стабільність, а з новою функціональністю.

За межами Китаю браслет носить назву Xiaomi Mi Smart Band 6. Сьогодні було оновлено додаток-компаньйон для смартфонів - Mi Fit, який отримав підтримку Xiaomi Mi Smart Band 6.

Апдейт для браслета приносить функцію відстеження якості дихання уві сні. Відзначається, що відстеження дихання дозволить користувачам з поганою якістю сну отримати точну інформацію і вжити заходів. Компанія говорила про цю особливість під час анонса, але активується вона тільки після установки оновлення. За межами Китаю користувачі зможуть встановити апдейт відразу після покупки.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version