Home Новини сучасних технологій Названо основні ознаки, що ваш смартфон прослуховують

Названо основні ознаки, що ваш смартфон прослуховують

0

Із розвитком технологій, кожний із нас точно хоч раз задумувався, а чи не прослуховується мій телефон. Саме сьогодні ми і поговоримо про основні ознаки, які вказують на те, що вас прослуховують. Зокрема, ми виділили 4 такі ознаки.

Про першу ознаку ви точно чули і не раз – це сторонні звуки, шипіння чи клацання під час розмови. Звісно, не виключення що це звичайні проблеми із зв’язком, але якщо ви помічаєте такі звуки систематично та ще й у різних точках населеного пункту, то варто задуматись.

Другий момент, який може вказувати на прослуховування – це досить довгий момент встановлення зв’язку або затримка із завершенням дзвінка.

Третя ознака полягає в наявності шипіння чи інших звуків при розташуванні телефону поруч із іншими пристроями типу динаміків чи колонок. Такі звуки з’являються за умови здійснення дзвінка на телефоні або ж при використанні мобільного інтернету. Проте, за умови, що інтернет вимкнений та інших дій з ним не проводиться, а звук перешкод присутній, то ймовірно, це вказує на прослуховування.

І остання ознака, четверта, - технічні проблеми із телефоном. Тут мається на увазі нагрівання, безпідставне перезавантаження, втрата заряду батареї, значне зростання використання мобільного трафіку, тощо. Такі моменти можуть вказувати на присутність на вашому пристрої шкідливого програмного забезпечення. А воно уже може використовуватись і для прослуховування.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version