Реклама

Названо основні переваги «розумної» пральної машини

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Внаслідок того, що технічний прогрес з кожним роком розвивається все стрімкіше, багато побутових пристроїв також досить таки успішно не тільки змінили дизайн, але і еволюціонували у плані функціонування і виконанні багатьох завдань.

У 2022 році вже нікого не здивуєш мультиваркою, яка може підтримувати їжу теплою хоч цілий день або почати готувати, коли власники ще знаходяться на роботі і тд. З кожним роком побутові прилади удосконалюють для того, щоб полегшити виконання домашніх справ.

Цікаво: Відомо, чому українці бояться “розумних будинків”.

Йдуть в ногу з часом і такі незамінні прилади, як пральні машини. Тепер в загальному доступі є «розумні» пральні машини, вони синхронізуються зі смартфоном власника завдяки інтернету і відповідного застосунку, вони надсилають повідомлення про режими прання, закінчення циклу і таке інше. Тобто, власник цього чуда техніки, перебуваючи на роботі може повністю контролювати його роботу вдома. Це досить таки значна перевага перед стандартними пральними машинами, також в них значно покращені функції роботи.

Перевагами «розумної» пральної машини є те, що її роботою можна керувати дистанційно; вона повідомляє про види роботи, які виконує, про їх закінчення; повідомляє власника про технічні неполадки пристрою та про вагу білизни, яку він завантажив; самостійно підбирає режими прання в залежності від типу тканини; вона розрізняє види забруднень і підбирає оптимальний режим прання; розраховує кількість прального порошку, який знадобиться для прання білизни; машина не почне прати, допоки не буде герметично закритий люк чи не з’єднана з водопостачанням; присутня функція додавання білизни під час виконання нею циклу прання; також може працювати в парі з програмами «розумного» будинку, і запускати цикл прання в той час, коли нікого немає вдома або в той час, коли йде найменше споживання води та електроенергії по району.

Але перед покупкою «розумної» машини, майбутньому власникові потрібно знати, що ці пристрої дуже вразливі до небезпек в мережі, адже вона постійно знаходиться в інтернеті в режимі online; потрібно буде часто оновлювати додаток з допомогою якого вона працює. Також ремонт цього виду техніки буде обходитися досить дорого, адже потрібно буде купувати не тільки запчастини до машини, але й імовірніше і датчики, з допомогою яких вона працює.
Ну і ціна такої пральної машини значно вища навіть від нових стандартних моделей.

Майже кожна марка з виробництва побутової техніки почали виробляти «розумні» пральні машини. Якщо Ви вирішили придбати собі такий домашній гаджет, то асортимент моделей Вас приємно здивує.

Досить добре мати в господарстві такий пристрій, що економить Ваш час, який можна витратити на потрібніші речі, аніж прання білизни.

Цікаво: Розумний дім: що це і чи справді він знадобиться вам.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Samsung Wireless Charger Convertible розкритий за день до запуску

Завтра, 5 серпня, ми очікуємо подію Galaxy Unpacked 2020, на якій будуть представлені новинки від компанії Samsung. Сьогодні ж,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -