Home Новини сучасних технологій Названо основні переваги та недоліки бюджетного смартфона Xiaomi Redmi 10

Названо основні переваги та недоліки бюджетного смартфона Xiaomi Redmi 10

0

Кожного разу, коли компанія Xiaomi випускає новий смартфон під брендом Mi, Redmi або Poco, всі в очікуванні чогось неймовірного. В більшості випадків, останні смартфони виправдовували очікування покупців і серйозних скарг на новинки не надходило. Звісно, бувають деякі непорозуміння, які заважають комфортно користуватися смартфоном, але зазвичай вони вирішуються виправленнями через MIIU. Зараз же поговоримо про останній смартфон Xiaomi, а саме буде названо основні переваги та недоліки бюджетного смартфона Xiaomi Redmi 10.

Переваг в цього смартфона достатньо і він однозначно перевершив попередній смартфон (Redmi 9). Для прикладу, Xiaomi Redmi 10 отримав відмінний дисплей діагоналлю 6,5 дюймів з роздільною здатністю 1080 × 2400, захистом Gorilla Glass 3, та ще й з частотою оновлення 90 Гц.

Крім цього, він отримав оновлену версію процесора Helio G88, який в рейтингах продуктивності набирає непогані 200 000 балів. Стосовно оперативної та внутрішньої пам'яті, то тут також відсутні проблеми, оскільки оперативну пам'ять збільшили до 4 Гб, в порівнянні з 3 Гб в попередній версії.

Камери також на непоганому рівні і основний 50 Мп датчик видає гарні фото. Акумулятор тут звичний для всіх смартфонів Xiaomi та їх суббрендів - 5000 мАг, а наявність стереодинаміків тільки додає цінності цьому смартфону.

Ну і стандартно для Xiaomi, смартфон отримав повну комплектацію, а саме силіконовий чохол, USB кабель, адаптер живлення (18 Вт) та захисну плівку.

Стосовно недоліків, то їх не так багато, але деякі все ж варто назвати. В першу чергу, це певні непорозуміння стосовно наявності модуля NFC в смартфоні. Він якби є, але його якби нема. Офіційно, то глобальні версії смартфонів мають в наявності модуль NFC, але багато хто, купивши цю версію смартфона, виявляють, що його нема. Якщо запланували купляти Xiaomi Redmi 10, то уважно вивчайте його технічні характеристики, а ще краще, якщо ви уточните це питання прямо в продавця.

Наступним недоліком є використання застарілого типу внутрішньої пам'яті eMMC. В наш час, таку пам'ять використовувати вже не личить.

Як бачите, недоліків в цього смартфона не так вже й багато і в цілому, це ще один непоганий бюджетний смартфон, який можна придбати в 2021 році.

Також нещодавно стало відомо, що в топових смартфонах Xiaomi і Redmi почалися серйозні проблеми з екранами.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version