Home Новини сучасних технологій В топових смартфонах Xiaomi і Redmi почалися серйозні проблеми з екранами

В топових смартфонах Xiaomi і Redmi почалися серйозні проблеми з екранами

0

За що всім подобається компанія Xiaomi? Найперше через те, що вони пропонують велику кількість бюджетних смартфонів, які з своїми характеристиками “втирають носа” більшості смартфонів, які представлено конкурентами. Як і всі виробники, Xiaomi також стикаються з проблемами у вигляді неякісних смартфонів, тобто бракованих. Крім такої проблеми, також існують проблеми і з прошивкою MIUI, яка інколи перетворює деякі смартфони в цеглини, але схожі проблеми зустрічаються не тільки із прошивкою MIUI і навіть в Apple часто виникають проблеми з iOS. До чого ми ведемо? До того, що сьогодні стало відомо, що в топових смартфонах Xiaomi і Redmi почалися серйозні проблеми з екранами.

Незадоволені користувачі штурмують форуми Xiaomi із скаргами на неполадки із їхніми смартфонами, в яких екрани перестали реагувати на дотики. Користувачі відмічають, що неполадки почали з'являтися раніше і тоді екрани просто погано реагували і не завжди, а зараз смартфони стали цеглинами.

Серед найпопулярніших теорій, чому таке могло статися, це через проблеми з MIUI, але в багатьох користувачів смартфони працюють на різних версіях MIUI. Наступною теорією було те, що проблема захована в захисних плівках, але деякі користувачі відмітили, що навіть після зняття плівки проблема не вирішилася.

Проблемою є також те, що більшість постраждалих смартфонів відноситься до високого класу і це ніяк не зачепило бюджетні, або якісь інші смартфони. Список смартфонів, в яких найчастіше спостерігається така проблема, дивіться нижче.

Xiaomi Mi 11
Xiaomi Mi 11 Ultra
Xiaomi Mi 11 Lite
Xiaomi 10 Lite
Xiaomi 10T Pro
Redmi Note 10 Pro
Redmi Note 9S
POCO F3

На даний момент, єдиним вирішенням цієї проблеми є перезавантаження смартфона. Хоча це й тимчасове рішення, але воно ефективне. Єдине, що може порадувати власників цих смартфонів, так це те, що Xiaomi в курсі проблеми і працюють над її вирішенням, хоч й невідомо коли будуть відомі деталі цієї проблеми і її вирішення.

Також нещодавно було розкрито дату виходу MIUI 13 та перелік смартфонів, які будуть її підтримувати.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version