Реклама

Названо основні переваги Windows 11

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Як тільки вийшла нова Windows 11, а це сталось в жовтні 2021 року, вона нам відразу сподобалась. Хоча багатьох людей обурили її системні вимоги. Розберемо детальніше, чим така приваблива нова операційна система і на скільки добре попрацювали в Microsoft.

Інтерфейс

Він тут дійсно гарний. Іконки в сучасному стилі, вікна мають заокруглені кути. Все виглядає довершено, особливо порівнюючи з Windows 10. Також, в цій версії гарно виглядає темна тема.

Захист

Тут все круто. Враховуючи те, що зараз є багато загроз вашому комп'ютеру, Microsoft поставили обов’язковим пунктом наявність модуля TPM 2.0 і включеної Secure Boot. Також в Windows 11 є вже вбудований антивірус. Він разом з модулем і Secure Boot повноцінно захистить комп'ютер від загроз, вірусів та інших зловмисників.

Пуск

Він трохи, як на мене, не допрацьований, але доволі простий. Просто в пуску обираєш додаток, натискаєш на іконку і все. Нічого зайвого немає.

Панель управління

В 10 версії Windows все було якось не по порядку, ніби розкидано. В новій версії все по папках, зручно та легко знайти. Але для тих, хто звик до старої панелі, вона також доступна.

Оновлення

В Windows 11 ви можете обрати, які оновлення хочете встановлювати, а які ні. В попередній версії операційної системи такого вибору не було, все автоматично саме оновлювалось.

Версія Windows 11 дійсно чудова. Поганою новиною є лише те, що вона доступна не кожному. Для її встановлення потрібно мати відповідний процесор, бо по іншому добре працювати не буде.

Також нещодавно було названо 10 найкращих версій Windows, які ви могли пропустити.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Xiaomi запустили новий Mi Router 4 Pro

Сьогодні Xiaomi запустили новий Mi Router 4 Pro і це не дивлячись на те, що не так давно в...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -