Home Новини сучасних технологій Бізнес новини Названо основні причини, чому банкомат може не приймати гроші

Названо основні причини, чому банкомат може не приймати гроші

0

Кожен стикався з проблемою, коли банкомат не бере гроші, а викидає їх. Чому так відбувається? Є декілька причин, і не обов’язково, щоб гроші були підроблені.

По-перше, в банкоматі може бути поломка або збій. В цьому випадку він не прийме жодну з купюр. Потрібно, щоб хтось такий банкомат полагодив і тільки тоді можна буде спокійно ним користуватись.

По-друге, буває що в банкоматі просто не вистачає місця для ваших грошей. Він заповнений на максимум. В такому випадку, або хтось зніме кошти і ви зможете скористатись ним знову, або приїдуть інкасатори.

Цікаво: Відомо, чому при знятті готівки банкомат спочатку видає картку, а уже потім гроші.

Остання причина, це проблема з самими грошима. Тут може бути декілька варіантів. Буває, що банкомат не приймає купюри, які тільки ввійшли в обіг. Проблема в тому, що гроші нові, а система в банкоматі їх ще не сприймає, бо не оновлена. В такому випадку краще замінити гроші на старіші.

Якщо у вас в гаманці купюри по якійсь причині брудні або затерті, то банкомат їх може теж не розпізнати. Тоді ви можете звернутись до каси банку, щоб поповнити картку.

Звісно, буває і таке, що банкомат не приймає гроші, бо вони дійсно підроблені. Якщо з вами трапилась така ситуація, то віддайте такі купюри в банк, там їх ретельно перевірять і повернуть, якщо вони справжні.

Також нещодавно ми розповыдали, що робити, якщо банкомат з’їв ваші гроші і не віддає їх.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version