Home Новини сучасних технологій Бізнес новини Відомо, чому при знятті готівки банкомат спочатку видає картку, а уже потім...

Відомо, чому при знятті готівки банкомат спочатку видає картку, а уже потім гроші

0

Говорячи про банкомати, чи задумувались ви колись над питанням, чому при знятті готівки банкомат спочатку видає картку, а уже потім гроші. Давайте розбиратись.

Причина послідовності при здійсненні операцій із зняття готівки в банкоматі «картка – гроші» досить банальна. Полягає вона в тому, що користувачі банкоматів настільки поспішають, що у випадку зворотної ситуації просто не забиратимуть своєї картки.

Раніше так і було. При знятті готівки, користувач забирав гроші, тобто те, за чим і прийшов, а про картку забував, адже основна ціль виконана. Саме тому довелось змінювати послідовність дій.

На даний момент усі банкомати, не залежно від банку, працюють за принципом «картка – гроші». Адже мало хто з користувачів залишить гроші в банкоматі, сьогодні це досить рідкісні випадки.

Також нещодавно стало відомо, що в банкоматах виявлено вразливість, через яку можна необмежено знімати готівку за допомогою смартфона.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version