Home Новини сучасних технологій Бізнес новини Яка оптимальна кількість банківських карт потрібна користувачеві для задоволення усіх своїх потреб

Яка оптимальна кількість банківських карт потрібна користувачеві для задоволення усіх своїх потреб

0

Користуючись послугами банківських установ, кожен із нас стикається із різноманітними пропозиціями в плані оформлення карток, взяття кредитів чи інших продуктів. В багатьох випадках люди користуються лише однією карткою, до прикладу зарплатною чи пенсійною. З іншої сторони, така ж велика кількість людей користуються і іншими типами карток, типу для виплат, інтернет-картками, тощо. Зараз ми б хотіли обговорити питання того, яка оптимальна кількість банківських карт потрібна користувачеві для задоволення усіх своїх потреб в даній сфері.

Перша картка, яка є в більшості людей, а як на нас, то повинна бути у всіх – це зарплатна картка. Сьогодні мало хто з підприємств видає заробітну плату готівкою через касу, адже здійснити виплати на банківські картки набагато легше. Зазвичай роботодавці оформляють заробітний проект в одному із банків, картки від якого потім оформляють і своїм працівникам. Таким чином, заробітна картка, це та картка, яка потрібна усім.

Така ж ситуація із пенсійними картками. Тут її оформляють менше людей, так як багато кому пенсію приносять додому поштарі чи пенсіонери самостійно йдуть у відділення Укрпошти. Правда оформлення пенсійної банківської картки є набагато зручнішим варіантом, тому якщо ви отримуєте пенсію, то краще оформіть її.

Ще одна картка, яку варто оформити людям, що отримують соціальні виплати від держави, це соціальна. Знову ж таки, очікувати на виплати через Укрпошту не так зручно, як оформити соціальну картку та отримувати кошти на рахунок. Далі цією ж картою можна і розраховуватись в магазинах, тощо.

Карта для виплат – це ще один банківський продукт із досить вигідними умовами. В даному випадку вона може замінити вам усі вище перераховані картки, та ще й дозволяє здійснювати покупки та знімати готівку без комісій, що дуже зручно.

І остання картка, це буде інтернет-картка. Якщо ви активний покупець в інтернет-магазинах, то це чудовий варіант для вас. Оформити її можна безпосередньо в додатку без будь-яких зайвих витрат та оплачувати нею усі свої покупки в інтернеті. Дана картка також є чудовим варіантом захисту своїх коштів від шахраїв в мережі, так як ви можете переводити на неї необхідну вам суму для покупок та й все. Якщо шахраї намагатимуться викрасти з неї кошти, у них не вийде.

Звісно, це не всі типи карток, які сьогодні пропонують банківські установи, але це ті, на нашу думку, на які варто звернути увагу в першу чергу. Загалом, оформлення хоча б трьох таких карток стане в нагоді кожному громадянину. До прикладу, це буде зарплатна або пенсійна, соціальна або для виплат та віртуальна інтернет-картка. А якими картками користуєтесь ви? Пишіть в коментарях.

Також нещодавно, українцям розповіли, чому не можна різати і викидати банківські карти

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version