Реклама

Названо перекази, через які Приватбанк може заблокувати вашу банківську карту

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Досить часто, в соціальних мережах або на сайті Мінфін, можна побачити гнівні відгуки користувачів ПриватБанк, які скаржаться на те, що їхню банківську карту або рахунок було заблоковано через невідомі причини. В більшості випадків, в ПриватБанк (або іншому банку) можуть заблокувати карту через сумнівні перекази або інші фінансові операції, які відрізняються від тих, які ви виконуєте завжди. Щоб уникнути можливих проблем, буде названо перекази, через які Приватбанк може заблокувати вашу банківську карту.

  1. Перекази великих сум

Так, через таку причину банк можете як мінімум заблокувати ваш переказ, а в гіршому випадку заблокувати рух коштів на вашій картці до вияснення всіх обставин.
Якщо раніше ваші перекази не перевищували 1-2 тис грн, а сьогодні ви різко переказали комусь 10-20 тис грн, це буде виглядати як мінімум підозріло.

  1. Перекази з нових пристроїв

Як не дивно, але в цілях безпеки банк може заборонити вам будь-які фінансові операції на новому пристрої. Якщо ви раніше заходили в Приват24 з свого смартфона або ПК, а сьогодні вирішили зробити переказ із нового пристрою, банк може вільно заблокувати його і запросити підтвердження вашої особистості.

  1. Отримання переказів з невідомих джерел

Якщо в першому пункті ви відправляли кошти, то в даному випадку причиною для блокування може стати отримання переказів від клієнтів, які раніше з вами не мали ніяких фінансових справ.

  1. Отримання переказу та його повернення

В даному випадку, в банку можуть подумати, що ви задіяні в шахрайських схемах із відмивання коштів, особливо якщо такі перекази здійснюються між фізичними та юридичними особами.

  1. Оформлення замовлень на сумнівних сайтах

    В даному випадку, це стосується тих сайтів, які знаходяться в чорному списку банку і раніше були помічені в шахрайських діях по відношенню до своїх клієнтів, банку або ж податкової.
  2. Нехарактерне зняття готівки

Якщо ви раніше знімали готівку досить рідко, та ще й малими сумами, а сьогодні вирішили зняти всі свої кошти, то банк може заблокувати вашу карту до вияснення обставин.

  1. Розрахунок за кордоном

У випадку, якщо ви не попередили банк про виїзд за кордон, то при спробі зняття готівки або здійсненні переказу через приват24 із іншої країни, банк також може заблокувати вашу карту та рахунок.

  1. Неофіційна підприємницька діяльність

Якщо ви часто отримуєте перекази від різних людей, та ще й на різні суми, то банк в один момент захоче дізнатися причини такої активності на вашому рахунку, оскільки такі часті перекази часто вказують саме на неофіційну підприємницьку діяльність.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Яким буде бюджетний смартфон Google Pixel 6a? Детальна характеристика

Google Pixel 6a ще не вийшов офіційно в продаж, але в інтернеті на багатьох платформах вже є огляд смартфону...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -