Home Новини сучасних технологій Названо популярні музичні плеєри минулого десятиліття, якими користувалися всі

Названо популярні музичні плеєри минулого десятиліття, якими користувалися всі

0

Аудіопрогравачі сьогодні продовжують втрачати свою популярність, так як більшість користувачів надають перевагу стрімінговим сервісам типу Spotify, Google Play Music, тощо. Звісно, такі сервіси не займають великої кількості пам’яті, тобто з ними немає необхідності завантажувати музику безпосередньо на пристрій. Проте, не дивлячись на це все, є користувачі, які продовжують користуватись музичними плеєрами і ми одні із них.

Плеєр, який встановлений на усіх наших пристроях – це AIMP. Ми використовуємо його настільки довго, що без нього уже ніяк). Та й декілька років тому він був один із найпопулярніших плеєрів, що виділявся своєю простотою у користуванні, можливістю змінювання оформлення, тощо. Сьогодні плеєр хоч і не такий популярний, але він продовжує функціонувати та отримувати оновлення, що не може не тішити. Нагадаємо, що перший його випуск відбувся у 2006 році.

Ще один плеєр, який не можна не згадати – WINAMP. Розпочав він свою роботу ще з 1997 року та розвивався до 2018 року. Зараз його розробки та оновлення припинені. Даний плеєр виділявся своєю потужністю та високою якістю відтворення.

Також можемо згадати і foobar2000. Даний плеєр в свій час отримав велику кількість користувачів через різноманітні функції та чудову якість відтворення музики. Перший його запуск відбувся у 2002 році, а останнє оновлення відбулось у квітні 2021 року.

А ви користуєтесь аудіопрогравачами? Можливо одним із вищезгаданих?

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version