Home Новини сучасних технологій Названо поради, які допоможуть вам економити заряд акумулятора Apple iPhone

Названо поради, які допоможуть вам економити заряд акумулятора Apple iPhone

0

Якщо ви звернули увагу, то компанія Apple з кожним роком випускаючи нові моделі iPhone, підвищує їх автономність та і ємність акумуляторів вцілому. В даному випадку, всі власники смартфонів діляться на дві групи, де одні стверджують, що автономності iPhone достатньо для активного користування, а інші стверджують що цього недостатньо і шукають способи підвищення автономності. Якщо ж ви відноситеся до тих користувачів, які шукають більшої автономності, то зараз буде названо поради, які допоможуть вам економити заряд акумулятора Apple iPhone. Все максимально просто і без “магії”.

Порада 1.

Використовуйте режим низького споживання енергії. Це напевно одна із найкращих функцій, яка доступна на iPhone і яка допоможе справді контролювати витрати акумулятора . За допомогою цієї функції, ви можете виконати гнучкі налаштування вашого смартфона і десь обмежити витрати, без загальної шкоди смартфону.

Порада 2.

В iOS є ще один корисний інструмент, який дозволить ще краще контролювати акумулятор смартфона. Мова йде про "Стан Акумулятора". Там ви знайдете багато цікавих налаштувань, а саме максимальну ємність акумулятора, продуктивність смартфона і тому подібне. Знайти цей інструмент можна перейшовши в Налаштування, далі шукаємо Акумулятор і тиснемо на Стан Акумулятора.

Порада 3.

Налаштуйте правильно свій iPhone. Для початку якщо хочете скоротити витрати акумулятора, варто перейти на темний режим, який суттєво заощадить вам акумулятор. Також варто пригледітися до "автоматичного регулювання яскравості екрану". Ще одна опція, яка вам допоможе - вимкнення додатків, які не використовуються, тобто всі додатки, які зараз працюють в фоні, будуть автоматично закриватися.

Порада 4.

Якщо у вас різко почала зменшуватися тривалість автономної роботи вашого iPhone, то не варто панікувати, особливо, якщо це трапилося зразу після виходу чергового оновлення iOS. В більшості випадків, підвищені витрати акумулятора пов’язані саме з оновленням і протягом декількох днів, цю проблему буде вирішено черговим оновленням (або з'явиться ще більше проблем з смартфоном).

В більшості випадків, такі простенькі налаштування істотно підвищать автономність вашого iPhone.

Також нещодавно стало відомо, чому буква «і» почала зникати із назв продукції компанії Apple.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version