Home Новини сучасних технологій Названо послуги інтернет-провайдера, від яких можна відмовитися

Названо послуги інтернет-провайдера, від яких можна відмовитися

0

Послугами інтернет-провайдерів користуємось ми всі, відповідно актуальною є тема їх послуг, а саме додаткових. Ми досить часто стикаємось із тим, що багато користувачів послугами провайдерів не знають про те, що від певних послуг можна відмовитись, тим більше якщо їх їм нав’язують. Сьогодні ми поговоримо про те, від яких додаткових послуг інтернет-провайдера ви можете відмовитись.

Найперше, що вам будуть пропонувати, це роутер. В більшості випадків, інтернет-провайдери пропонують дорогі пристрої та такі, які вам не зовсім підходять (відповідно до розміру вашого будинку чи квартири). Навіть якщо ви не зовсім розумієтесь в налаштуваннях роутера, все ж краще придбати його самостійно. Налаштувати його не так складно, це можна зробити по інструкції, або навіть попростити консультацію в самого провайдера. Окрім цього, ви самостійно зможете його переналаштувати, таким чином зменшити ймовірність його злому.

Також вам можуть запропонувати придбати телебачення по підписці. Деякі провайдери підключають дану функцію і без вашого відома, тому краще перевіряти стан ваших підписок та розрахунків у особистому кабінеті на сайті провайдера. Та й такі підписки досить часто виявляються дорожчими ніж ви б це зробили самостійно. Також зверніть увагу на те, що коли вам пропонують акційне безкоштовне користування телебачення на певний період, то після закінчення вам доведеться платити за дану послугу. Така ж ситуація із антивірусними програмами. Їх також може запропонувати підключити ваш інтернет-провайдер. Проте на офіційному сайті розробників антивірусних програм, придбати їх буде дешевше.

Загалом, ви не зобов’язані підключати будь-які додаткові послуги. У кожного інтернет-провайдера повинен бути доступний «чистий» тариф і вони повинні вам його запропонувати.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version