Home Новини сучасних технологій Названо найкращі смартфони 2020 року: Рейтинг ITechNews

Названо найкращі смартфони 2020 року: Рейтинг ITechNews

0

Вже розпочався 2021 рік і в реліз вийшла достатня кількість гідних смартфонів, але зараз повернемося в 2020 рік, оскільки там було представлено немало хороших смартфонів в різних сегментах. Зараз буде названо найкращі смартфони 2020 року згідно рейтингу ITechNews.

Ультрабюджетний смартфон 2020 року

Напевно до цієї категорії смартфонів можна віднести Vsmart Joy 3+. Цей смартфон володіє всіма можливими функціями смартфона середнього класу. Особливістю Vsmart Joy 3+ можна назвати підтримку NFC, непоганий процесор (для смартфона такого класу), приємний дизайн та відносно непогані камери. Все це можна отримати за 3000 грн. На жаль, даний смартфон офіційно купити в Україні складно. Відомі міжнародні інтернет-магазини відправляють їх в Україну без зайвих проблем.

Бюджетний смартфон 2020 року

Найкращим представником бюджетного сегменту можна назвати смартфон Realme 6. Цей смартфон коштує 5 000 грн. і пропонує за цю суму непогані характеристики. Варто відмітити, що він отримав хороший ігровий процесор та екран з високою частотою оновлення (90 Гц).

Середньобюджетний смартфон 2020 року

На нашу думку, найкращим середньобюджетним смартфоном можна назвати Poco X3. В плані співвідношення якості до ціни, він ідеальний. Цей смартфон отримав потужний ігровий процесор з таким же дисплеєм (120 Гц), камерами високого рівня та якісним звучанням. Все це можна отримати за 6 000 грн.

Субфлагман 2020 року

Черговий смартфон, який на нашу думку був найкращим в минулому році - Realme X3 Superzoom.
Що особливого в ньому?! Сюди можна віднести процесор, який можна вважати ще актуальним (Snapdragon 855) та хороші камери за доступну ціну, а саме за 13 тис. грн.

Флагман 2020 року

Можливо це неочікувано, але на нашу думку, найкращим флагманом 2020 року стає саме OnePlus 8 Pro. Цей смартфон показав вражаючі результати у всіх можливих тестах 2020 року і обійшов багато відомих брендів та смартфонів. Особливістю цього смартфона можна назвати його захист від вологи (IP68), процесор Snapdragon 865, просунуті камери, неперевершений звук на 4K екран. Все це добро можна отримати за 25 000 грн.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version