Реклама

Названо прості налаштування, які продовжать автономність смартфонів Xiaomi

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Більшість сучасних смартфонів Xiaomi отримують об’ємні акумулятори (понад 4000 мАг), які дозволяють користуватися пристроями тривалий час в автономному режимі. На жаль, таке триває близько року, оскільки далі автономність починає суттєво скорочуватися і в результаті, користувачам приходиться частіше підзаряджати їх за допомогою адаптера або ж powerbank. Звісно, це нормальний процес для сучасних акумуляторів, але є деякі налаштування в MIUI, виконавши які, цей процес можна суттєво вповільнити і тим самим, зробити процес користування смартфоном Xiaomi більш тривалим.

Цікаво: Відомо, як встановити на екран блокування смартфона Xiaomi своє зображення, якщо стоїть неоригінальна тема.

Зараз не буде йти мова про якісь налаштування, які можна зробити тільки через режим Розробника і тому подібне. Ці налаштування доступні кожному і в них нема нічого складного, як мінімум, ви жодним чином не зможете нашкодити своєму смартфону і в будь-який момент відмінити їх і повернути все так, як було раніше. Якщо з цим все зрозуміло, то переходимо до налаштувань.

Як завжди, для виконання будь-яких налаштувань, нам необхідно перейти в саме меню Налаштувань і шукати "Живлення та Продуктивність". Якщо цей пункт був успішно знайдений, переходимо туди і у відкритому вікні, справа зверху, тиснемо шестерню. Далі нам необхідно шукати Контроль Активності і у відповідному вікні вибираємо ті додатки, від яких не хочемо отримувати жодних сповіщень, а таких буде досить багато, якщо ви активний користувач смартфона. Так само, ви можете вимкнути будь-які сповіщення й для тих додатків, які вже були попередньо встановлені на смартфон, а також системні додатки.

Наступний крок в збільшенні автономності - автоматичний запуск додатків, а точніше обмеження цього процесу для більшості непотрібних додатків. Для цього ви переходите в системний додаток Безпека, де вибираєте Додатки, далі шукаєте Дозволи і власне Автозапуск. Далі все досить просто - вимикаємо автоматичний запуск тих програм, якими ви користуєтеся дуже рідко, або які, на вашу думку, не потребують цього процесу.

Також можна розібратися ще й із фоновою роботою. Для цього повертаємо в Додатки і вибираємо Інші Дозволи та Дозволи, де необхідно вибрати Запуск в Фоні. В даному випадку, так само обмежуємо додаткам роботу в фоновому режимі, на ваш вибір.

Цікаво: Бюджетна новинка від Xiaomi, яка не має конкурентів.

Останнім налаштуванням, але не менш важливим, стане обмеження доступу додатків до мережі. Для цього в додатку Безпека необхідно вибрати Передача Даних та обмежувати доступ всім додаткам, яким цього не потрібно, знову ж таки, на вашу думку.

По завершенню цих простих налаштувань, ваш смартфон Xiaomi буде втрачати автономність не так відчутно і в залежності від того, наскільки ви активний користувач, ємність акумулятора можна утримати на нормально рівні ще на деякий час.

Також нещодавно компанія Xiaomi представила смартфон із дивакуватою назвою.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Смартфон Microsoft Surface Duo пройшов тест на міцність

Microsoft Surface Duo – це смартфон, який зроблено у вигляді книжки. В Microsoft запевняли, що новинка вийшла дійсно якісною...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -