Реклама

Перераховано найбільші мінуси смартфонів Apple iPhone в 2022 році

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

На сьогоднішній день, між користувачами айфонів та андроїд, триває своєрідна боротьба, яка ж ОС краща із них і які смартфони відповідно. Проте, на нашу думку, обидві системи заслуговують бути у сучасному світі, так як кожна із них має відповідні плюси та мінуси. Тому, в сьогоднішній статті, мова буде вестись про мінуси смартфонів від Apple. Їх буде наведено нижче.

1) «Прокачка» смартфона.

Ні для кого не таємниця, що смартфони із Андроїд-системою можна легко "прокачати" і прикладом може стати велика кількість фірмових оболонок, які використовують виробники смартфонів, щоб налаштувати свої смартфони під особистий смак.

На жаль, на айфонах зробити це практично неможливо, ну окрім випадку з "джейлбрейк", але й тут є один великий недолік - після його використання, ваш айфон позбудеться гарантії.

Цікаво: Чи варто купувати старіші моделі Apple iPhone?

2) Велика кількість платних додатків.

Також, не дуже позитивним фактором є те, що на айфонах часто зустрічаються додатки, за які необхідно сплачувати, або ж такі, в яких за вміст необхідно платити.

3) Швидко розряджається акумулятор.

Всі ми звикли рахувати, що айфони – це такі смартфони, які тримають заряд не надто довго, особливо при активному користуванні. В принципі, це так і є, тому й не дивно, що компанія Apple офіційно не вказує ємність акумуляторів, які використовуються в їх пристроях.
На щастя, дана проблема поступово вирішується і останні версії iPhone 13 можуть працювати автономно дещо довше, в порівнянні з iPhone 12.

4) Зарядний кабель.

Всім відомо, що компанія Apple відмовляється переходити на роз'єми для зарядки своїх смартфонів, які б були сумісними з USB (Type-C для прикладу), а їхні фірмові кабелі Lightning "по якості і тривалості" свого життя, неймовірно погані і за період користування iPhone, приходиться купувати кабель мінімум 1 раз.

Цікаво: Українцям розповіли, як не дати себе обдурити при покупці Apple iPhone.

5) Відсутність другої СІМ-картки та відсутність підтримки карт пам’яті.

І наостанок, одні із найпопулярніших скарг від користувачів айфонів - відсутність слоту для другої SIM-картки та слоту для карт пам'яті. У випадку з SIM-карткою, то можливі тільки два варіанти і один із них, це використання eSIM або додаткового смартфона з іншою сім-карткою.
Проблему з картою пам'яті можна вирішити тільки покупкою iPhone з максимально можливим обсягом внутрішньої пам'яті, або ж, зберігати всі свої файли в iCloud.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Відомо, як смартфони рахують пройдені кроки

Практично усі сучасні смартфони мають різні функції підрахунку пройдених кроків за день. Це дуже зручно, особливо для тих, хто...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -