Home Новини сучасних технологій Названо простий спосіб запису відео з екрану на смартфонах Xiaomi

Названо простий спосіб запису відео з екрану на смартфонах Xiaomi

0

Оскільки смартфони Xiaomi неймовірно популярні серед українців, корисні поради в їхніх налаштуваннях завжди будуть корисними. Всім й так відомо, що смартфони Xiaomi, та й інші смартфони під управлінням Android, вже насичені функціоналом, який підходить більшості користувачів. Причиною цього є те, що в Google і Xiaomi стараються максимально розширити функціонал Android та MIUI, щоб зменшити необхідність в сторонніх додатках. Так ось, зараз буде названо простий спосіб запису відео з екрану на смартфонах Xiaomi, без використання сторонніх додатків.

Для кого і для чого може стати в нагоді така функція? Найперше для стрімерів мобільних ігор, запису відеоконференцій або навчальних курсів і тому подібного. Фактично, способів використання запису відео з екрану достатньо. Скажемо так, ніхто не може вас змусити відмовитися від спеціальних додатків в Google Play, але якщо є можливість, то відмовляйтеся - нема потреби засмічувати свій смартфон без великої потреби.

Так ось, стосовно безкоштовного способу запису відео.  Для початку необхідно ввести в пошук на смартфоні Запис Екрану. Після того, як перед вами з'явиться необхідна позначка, тиснемо на неї. Тепер ви знаходитеся в додатку для запису відео. Наступним кроком стане налаштування додатку під свої потреби, а саме, вибираємо джерело звуку. Якщо ви будете знімати відео і паралельно коментувати, то вибирайте запис із мікрофона. Якщо ж ви спочатку записуєте відео і тільки потім будете зверху накладати звук, то вибирайте "Системний звук".

Ще два важливі налаштування, які не варто пропускати - "Показувати торкання і жести" та "Показувати натискання кнопок". Особливо це актуально, якщо у вас запланована зйомка різноманітних навчальних курсів. Також ви можете переглянути решту налаштувань і, при потребі, налаштувати під себе. 

Після завершення налаштувань, можна розпочинати запис відео, а зробити це можна як в налаштуваннях додатку, так і через шторку смартфона. Як і у всіх додатках такого типу, необхідно натиснути на червону кнопку (пуск або запис відео). Далі, додаток стане прозорим і розпочнеться запис відео. Всі записані відео будуть зберігатися в Галереї.

Таким простим способом і без використання сторонніх додатків, можна безкоштовно записувати відео на смартфонах Xiaomi в хорошої якості.

Також нещодавно стало відомо, що компанія Xiaomi готується представити нові бездротові навушники з активним шумопоглинанням.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version