Реклама

Названо причину, чому клієнти ПриватБанку найчастіше страждають від шахраїв

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Останні декілька років тема шахрайства в Україні розвинулася до неймовірних масштабів і зараз, натрапити на шахрая, який представляється співробітником ПриватБанку досить легко. Хоча населення й добре проінформоване про шахраїв та методи їхньої роботи, а сам ПриватБанк часто публікує матеріали про шахраїв та розповідає як не натрапити на них, українці все рівно втрачають свої гроші через неуважність. Досить часто на форумах та в соцмережах можна зустріти скарги клієнтів ПриватБанку, що їх (клієнтів ПриватБанку) ошукують частіше, ніж клієнтів інших банків. Зараз же буде названо причини, чому клієнти ПриватБанку найчастіше страждають від шахраїв.

Як ми писали вище, на офіційному сайті ПриватБанку розміщено достатньо інформації про шахраїв та способи, якими вони виманюють гроші в українців. В більшості випадків, клієнти банку не вважають за необхідне вивчати цю інформацію і просто поповнюють список тих, кого ошукали. Тепер стосовно причин такої популярності ПриватБанку серед шахраїв.

Основною причиною, чому шахраї частіше грабують саме клієнтів ПриватБанку є те, що він найпопулярніший банк в Україні, а значить в нього найбільша база клієнтів. Шахраї, маючи базу потенційних жертв, роблячи "продзвон" з великою ймовірністю натраплять саме на клієнта ПриватБанку.

Крім цього, в інтернеті досить часто можна знайти бази даних користувачів, які користуються послугами тої чи іншої компанії. В числі такої інформації часто є ім’я, прізвище та по-батькові, дата народження, номер телефону і тому подібна інформація. Маючи всі ці дані, шахраям набагато легше вирахувати, клієнтом якого банку є потенційна жертва.

Маючи всю необхідну інформацію і роблячи "холодні" дзвінки, вони, за допомогою свого "таланту" виманюють всю необхідну інформацію в своїх жертв і далі вже вони безпосередньо обкрадають своїх жертв.

В більшості випадків, саме жертви надають шахраям всю необхідну інформацію, яка в подальшому допомагає їм обкрадати українців.

Також нещодавно стало відомо, як можна повернути банківську карту, якщо завис банкомат ПриватБанку.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Google додали важливу функцію в додаток Google Messages

Сьогодні відбулася надзвичайно велика подія. Google додали важливу функцію в додаток Google Messages. Мова йде про довгоочікуване наскрізне шифрування. Компанія...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -