Home Новини сучасних технологій Названо причину, чому Samsung відмовляються від популярної лінійки смартфонів Note

Названо причину, чому Samsung відмовляються від популярної лінійки смартфонів Note

0

Не так давно, в кінці 2020 року, почали з’являтися новини про те, що Samsung більше не буде випускати нові смартфони з лінійки Galaxy Note. Сказати, що всі були здивовані такій новині, це не сказати нічого, враховуючи той факт, що смартфони Note користуються непоганою популярністю. Через деякий час, після розповсюдження інформації, Samsung виступили із заявою, що зараз вони знаходяться в роздумах стосовно долі лінійки Note і в найближчий час буде оголошено їхній вердикт, але доля Galaxy Note 21 так і не була розкрита, тому будемо вважати, що Galaxy Note 21 ми не побачимо. Зараз же буде названо причину, чому Samsung відмовляються від популярної лінійки смартфонів Note.

Ви можете пам’ятати, що смартфони Note зазвичай випускали через 5-6 місяців після релізу чергового флагманського смартфона лінійки S і він дещо перевершував його по характеристиках, був більшим і був оснащений стилусом. З часом, робити різницю в характеристиках між смартфонами S та Note стало важче і лінійка Note все більше була схожа до S. Формально, це і є одною із основних причин, чому Samsung відмовляються від лінійки Note.

Наступною причиною є те, що Samsung роблять акцент на фліп-смартфони, або розкладні смартфони у вигляді моделей Flip та Fold, оскільки вони досить добре продаються серед фанатів компанії і приносять непоганий прибуток їм, оскільки фліп-смартфони не із дешевих.

Зараз же, в Samsung планують знизити вартість фліп-смартфонів і зробити їх більш доступними, щоб їх ціна була в межах 800-1300 доларів. В такому ціновому діапазоні вони можуть сміло конкурувати в флагманському сегменті, не пропонуючи неймовірно дорогі смартфони.

Крім цього, Samsung вирішили вдосконалити фліп-телефони стилусами і таким чином зробити відмову від Galaxy Note менш болісною для тих клієнтів, які вибирають смартфони з стилусами.

Ще одною причиною, чому в Samsung вирішили відмовитися від Note є те, що зараз в них багато лінійок смартфонів і потенційні клієнти губляться в цьому всьому різноманітті смартфонів і зараз Galaxy Note просто виглядає дорогим клоном лінійки S.

Більше інформації про лінійку Galaxy Note ми отримаємо на заході Unpacked 2021, який пройде вже найближчим часом і де буде представлено нові навушники, смарт-годинник та нові смартфони.

Також нещодавно стало відомо, що у минулорічного флагманського смартфона Samsung масово відмовляють дисплеї.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version