Реклама

Названо причини, через які заборонено протирати екран смартфона спиртом

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Раніше ми розглядали тему дезінфекції наших ґаджетів, особливо під час пандемії. Проте в мережі та на багатьох форумах продовжують стверджувати про доцільність протирання пристроїв спиртом та антисептичними засобами. Особливо це стосується смартфонів, рідше ноутбуків.

Загалом, протирати пристрої потрібно, так як вони весь час знаходяться в користуванні, відповідно збирають на собі невидимі бактерії та віруси. Саме тому, очищення смартфонів повинне відбуватись, але не спиртом.

Основна причина, чому спирт не підходить для очищення, це олеофобне чи інше захисне покриття на екрані нашого смартфона, які захищають екран від подряпин, тріщин та забезпечують легке ковзання пальців по екрану. Використовуючи спирт для очищення, ви лише прискорюватимете процес стирання даних захисних покриттів, відповідно пришвидшуватимете зношуваність вашого смартфона. Така ж ситуація із екранами ноутбуків, комп’ютерів та іншої техніки.

Тепер щодо того, чим ж обробляти смартфони та іншу схожу техніку. І перше, це спеціальні серветки для очищення, які ви зможете знайти в магазинах з технікою чи сервісних центрах. Якщо ви маєте можливість, то можна придбати спеціальні стерилізатори для смартфонів.

Загалом, якщо все-таки ви приймете рішення протирати смартфон спиртом, то це можливо лише за умови використання додаткової захисної плівки на екрані смартфона та чохла. Таким чином ви не пошкодите ні корпус, ні екран вашого смартфона.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Зовнішні акумулятори від Xiaomi виявилися надзвичайно популярними

Зовнішні акумулятори від Xiaomi виявилися надзвичайно популярними. В одній тільки Індії продано більше 10 мільйонів екземплярів. Портативні акумулятори Xiaomi користуються...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -