Home Новини сучасних технологій Названо причини, чому краще вимикати звук на смартфоні

Названо причини, чому краще вимикати звук на смартфоні

0

Всі добре пам’ятають часи, коли в населення почали з’являтися перші кнопкові телефони, які були чимось неймовірним і показували соціальний статус власника цього телефона. В більшості випадків, ми використовували свої телефони досить рідко, оскільки телефони були ще в небагатьох, та й сам зв’язок, який пропонували стільникові оператори, був неймовірно дорогим. З чим у вас ще асоціювалися перші кнопкові телефони? Напевно із міцністю, автономністю, компактністю та гучністю. У випадку з гучністю, то було неймовірно популярним ставити на рінгтон популярну музику в той час, або ж її частини. Також було дуже добре, якщо при вхідному дзвінку ваш телефон неймовірно голосно “кричав”, щоб всі навколи побачили і почули, що у вас є дорогущий телефон. Зараз часи дещо змінилися і смартфони доступні великій кількості населення, але дехто до тепер вважає, що гучність мелодії на смартфоні впливає на статус. Взагалі то, зараз буде названо причини, чому краще вимикати звук на смартфоні і ви в більшості випадків почнете використовувати режим “без звуку”.

Першою причиною відмови від звуку на смартфонах стала присутність сучасних вібромоторчиків у смартфонах. Якщо старі кнопкові телефони було важко почути в режимі "без звуку", з їхнім тихим вібро, то сучасні смартфони добре чути в сусідню кімнату навіть при ввімкненому беззвучному режимі. Зараз вібрацію смартфона дійсно добре чути не тільки в кишені, а й в рюкзаку і, як ми писали вище, в сусідній кімнаті.

Ще одною причиною для відмови від звуку є те, що людей навколо вас неймовірно сильно нервує не тільки факт гучних вхідних дзвінків, а й прослуховування музики гучно, перегляд фільмів привселюдно і тому подібне. В даному випадку це стосується тих випадків, коли інші люди вимушено повинні знаходитися поряд з вами. Сюди можна віднести спільні поїздки в громадському транспорті, оскільки таке там найчастіше зустрічається. Скажемо так, мене це також неймовірно нервує, оскільки я завжди використовую смартфон в режимі "без звуку" і слухаю музику та переглядаю фільми тільки в навушниках. Те саме стосується й розмов по телефоні — якщо є можливість, то я відкладаю розмову до того часу, поки не буду заважати оточуючим. Це своєрідна повага до тих людей, які поряд з вами.

Іншою причиною може стати наявність різних розумних пристроїв, за допомогою яких ви не зможете пропустити вхідний дзвінок. До таких пристроїв можна віднести фітнес-браслети та розумні годинники. За допомогою них, ви будете отримувати всі сповіщення, тому не пропустите нічого важливо, відповідно звук на смартфоні не потрібен.

Як бачите, в сучасному світі наявність звукових “ефектів” на смартфоні вже не актуально і більшість людей, які це розуміють, давно використовують режим "Без звуку".

Також нещодавно було названо причини, чому рекомендується повністю закривати додатки на смартфоні.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version