Реклама

Названо причини, чому варто відмовитися від силіконових чохлів на смартфонах

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Якщо ви власник смартфона, то в будь-якому випадку використовуєте чохол для його захисту від подряпин під час падінь. Крім цього, вони ще й відносно дешеві, легкі та зручні у використанні. Якби не було, але якщо ви також користуєтеся силіконовим чохлом, то краще зніміть його. Зараз буде названо причини, чому варто відмовитися від силіконових чохлів на смартфонах. Зразу повідомляємо, що нижче перераховані причини не повинні вас змусити відмовитися від використання такого типу захисних чохлів і несуть тільки інформативний характер.

Відсутній захист смартфона

Фактично, такий тип захисних чохлів не захищає ваш смартфон від падінь або інших механічних пошкоджень. В кращому випадку, він тільки пом’якшить удар, але від пошкоджень ви всерівно не позбудетеся. В даному випадку, чохли-книжечки набагато краще справляються із захистом при падіннях, оскільки, що лицьова, що зворотня сторона набагато краще захищена.

Пошкоджує корпус смартфона

Практично всі силіконові чохли не прилягають щільно до вашого смартфона, а значить між смартфоном і чохлом досить швидко збирається непоганий шар пилу, піску та іншого. Ви ж не кожного дня знімаєте захисний чохол із смартфона? Швидше за все що ні, 1 раз в місяць в кращому випадку. Так ось, за весь цей час, поки бруд збирається між смартфоном і чохлом, він нищить і дряпає панель та бічні сторони вашого смартфона. Хочете користуватися таким типом чохлів? Кожного дня знімайте його і очищайте від бруду.

Бактерії

Можливо ви звертали увагу, що новий захисний чохол досить довго "тримається" новим і чистим. Проблема в тому, що в певний момент його використання ви помітите, що він неймовірно швидко забруднюється, на ньому залишаються сліди від ваших рук і тому подібного. В даному випадку не допоможе навіть щоденне його протирання спиртовими розчинами і тому подібними.

Псується якість фото

В даному випадку мова піде про смартфони, камери яких "ховаються в чохлі". В такому випадку, чохол дещо прикриває доступ сонячних променів до камери, роблячи зайвий раз тінь. В результаті, ви отримуєте фото, які стають темнішими і менш чіткими, ніж без використання чохла.

Також нещодавно стало відомо, чи потрібно купляти для нового смартфона захисний чохол і захисне скло.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

10 советов как не потерять смартфон и аккуратно с ним обращаться

Стаття доступна українською...Смартфоны это такие устройства, которые практически все время находятся рядом с нами, то есть они должны всегда...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -