Реклама

Чи потрібно купляти для нового смартфона захисний чохол і захисне скло

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Питання дійсно цікаве, оскільки більшість користувачів розділяються на дві частини, одні противники використання додаткового захисту смартфона, а інші навпаки обладнують свої смартфони до максимального захисту. Так ось, зараз спробуємо знайти ту саму істину.

Якщо брати до уваги мій персональний життєвий досвід із використання нового смартфона, то я також був противником захисних чохлів, захисного скла та будь-яких плівок. Тоді я вважав, що такий захист псує дизайн смартфона і при максимальному захисті, ви отримуєте не смартфон, а просто шматок темного скла. Моя думка стосовно захисту смартфона змінилася досить швидко, через 2 дні смартфон вже впав на підлогу (бетонну) і з’явилися перші подряпини на панелі. Благо, що мій смартфон отримав не пластикову панель. На цьому історія не закінчилася, ще через деякий час я помітив, що на дисплеї почали з’являтися подряпини, а все через те, що він був весь час в кишені біля ключів, запальнички та інших стандартних речей. Кінцем історії було те, що смартфон впав з висоти близько двох метрів і в нього відкололася невелика частина дисплея.

Після такого сумного випадку, прийшлося відносити свій смартфон в сервісний центр і здійснювати заміну дисплея. Після цього, я додатково придбав міцний чохол — книжку з магнітами (в моєму випадку, мені підходив саме такий).

Що я зрозумів з такого досвіду: краще переплатити спочатку декілька сотень грн для захисного чохла і захисного скла (якщо ваш смартфон відноситься до преміум сегменту) і бути спокійним, що смартфон пропрацює тривалий час і не буде мати наявних ушкоджень.

Єдине, що я вважаю дійсно непотрібним, так це використовувати захисні плівки, оскільки вони не врятують смартфон від падіння, або від інших механічних пошкоджень. Варіант з плівкою може підійти тільки тим, хто надзвичайно бережно ставиться до своїх пристроїв. Хоча навіть в такому випадку, ніхто не може гарантувати, що завтра ваш смартфон не випаде з кишені, або хтось випадково не виб’є його з рук.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названы 5 лучших смартфонов с разъемом 3,5 мм для наушников в 2021 году

Стаття доступна українською....В последнее время, в релиз выходит все больше смартфонов с отсутствующим разъемом 3,5 мм для наушников. Производители...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -