Home Новини сучасних технологій Названо причини швидкого розряджання смартфона, яким не користуються

Названо причини швидкого розряджання смартфона, яким не користуються

0

Смартфони настільки тісно увійшли в наше життя, що без них ми уже не уявляємо і дня. Саме тому важливо, щоб смартфон був справним. Проте досить часто ми стикаємось із непередбачуваним розряджанням нашого ґаджета. Зараз ми спробуємо вияснити причини розряджання смартфона, за умови, що ми ним не користуємось.

І основна причина полягає в процесах самого смартфона, які і витрачають заряд енергії. До даних процесів найперше відноситься пошук мережі. Рівень сигналу мережі є нестабільний, ви це могли помічати по позначках мережі на смартфоні. Нестабільність сигналу мережі може бути спричинена штучними перепонами, вашим місцезнаходженням, тощо. Тобто навіть за умови не використання телефону, він весь час знаходиться в мережі та шукає кращий її сигнал. А відповідно до цього, споживає енергію, тобто заряд смартфона.

Розряджають смартфон також такі його функції як Bluetooth, GPS та Wi-Fi. Навіть якщо ви в даний момент не використовуєте смартфон, вище зазначені функції взаємодіють із іншими пристроями чи інтернетом, відповідно витрачають заряд акумулятора. В даному випадку зберегти заряд буде дуже просто, необхідно лише вимкнути їх.

Про те, що фонові додатки витрачають заряд акумулятора ми згадували не раз. Такого типу додатки отримують оновлення, відправляють дані на сервера чи сканують телефон (до прикладу, антивірусні програми чи мобільний банкінг). За даних умов зберегти заряд акумулятора можна вимикаючи підключення до інтернету, коли ви його не використовуєте.

І останнє, це сам акумулятор. Навіть, коли ви його не використовуєте, він все одно повільно розряджається. І це пов’язано з тим, що смартфон повинен бути готовий до роботи в будь-який момент, тобто коли ви розблокуєте екран.

Отже, в будь-якому випадку смартфон буде розряджатись, проте наскільки сильно залежатиме і від функцій, які ввімкнені на смартфоні.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version