Home Новини сучасних технологій Названо причини виключення смартфона під час розмови

Названо причини виключення смартфона під час розмови

0

Досить частими бувають випадки, коли під час телефонної розмови вимикається смартфон і це враховуючи те, що заряду акумулятора повинно було вистачити ще на декілька годин таких розмов. Сьогодні ж було названо причини виключення смартфона під час розмови.

Найпершою причиною, традиційно, може стати акумулятор смартфона. Навіть якщо на дисплеї показано більше 30-50%, це ще не означає, що смартфон зможе довго працювати автономно. Причиною може стати як низька температура повітря, так і вичерпаний ресурс акумулятора (застарілий акумулятор). Для прикладу, на морозі смартфон може розрядитися з 50 % до 0 за 15-20 хв. Якщо ж проблема з акумулятором, ресурс якого обмежений 400- 500 циклів заряджання -розряджання, то тут просто необхідно його замінити.

Іншою причиною може стати проблема із програмним забезпеченням смартфона, а саме перепідключення між різними базовими станціями, які можуть бути налаштованими по-різному. Досить часто такі проблеми можна побачити на кордонах двох регіонів, де за базові станції відповідають різні технічні відділи мобільного оператора.

Найпростіше вирішити цю проблему можна двома способами: перезавантаження смартфона та перехід в Авіарежим. Після перезавантаження смартфона, він знову знайде найближчу стільникову вежу і ви зможете продовжити розмову. Якщо не допомогло, можна спробувати перейти в Авіарежим на декілька секунд і потім повернутися до режиму по замовчуванню.

Якщо ж ваш смартфон після виключення взагалі не вмикається, то варто відвідати сервісний центр, де вияснять причину такої неполадки.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version