Home Новини сучасних технологій Українцям розповіли, чому потрібно закривати додатки на смартфоні після їх використання

Українцям розповіли, чому потрібно закривати додатки на смартфоні після їх використання

0

Як часто бувають випадки, що люди трохи старшого віку користуються певними додатками на смартфоні, а після завершення просто згортають їх, не виходячи повністю? Можливо ви часто таке помічали. Так ось, сьогодні експерти з ITechNews розповіли українцям, чому потрібно закривати додатки на смартфоні після їх використання, а не просто приховувати (або згортати).

Причин для цього декілька і розпочнемо напевно із найважливішої — сповільнення роботи смартфона.

Так, коли смартфон згорнутий і працює в фоновому режимі, він продовжує використовувати ресурси смартфона, в першу чергу оперативну пам’ять, яка швидко закінчується, коли таких додатків в фоновому режимі велика кількість. У випадку використання майже всієї оперативної пам'яті, смартфон починає повільно працювати і “підглючувати”. Крім цього, він також починає перегріватися, що також не рекомендується для смартфона.

Крім оперативної пам’яті, на смартфоні також швидко виснажується акумулятор, що негативно вплине на його автономність. Останнім недоліком додатків, які працюють в згорнутому стані є те, що вони продовжують використовувати мобільний інтернет, що також відобразиться у збільшеній кількості використаних МБ.

В будь-якому випадку, якщо ви не плануєте продовжувати працювати з додатком, закривайте його повністю і ваш смартфон буде вам “вдячний” за це.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version