Home Новини сучасних технологій Названо приховані можливості месенджера Telegram

Названо приховані можливості месенджера Telegram

0

Сьогоднішній матеріал буде стосуватися одного з найпопулярніших месенджерів в Україні – Telegram. Поговоримо сьогодні про його нові функції, про які ще багато хто не знає. Чесно кажучи, можливості, що пропонував Telegram вражали нас ще раніше. Тому й не дивно, що деякі навіть продвинуті користувачі даного додатку не знали про наступні (приховані) функції цієї програми. Отже, в сьогоднішній статті наведемо декілька із них.

1. Номер телефону.

Щоб приховати дану особисту інформацію, Вам потрібно спочатку перейти у налаштування конфіденційності (в додатку Telegram), а далі обрати хто і як зможе бачити Ваш номер телефону.
До речі, така ж схема працює з приховуванням фотографії, що встановлена як Ваш аватар.

Зрозуміло, що іноді дуже зручно переглядати свої (або ж близьких) застарілі фотографії таким чином. І це добре, що розробники Telegram, все ж таки, дозволили подібну можливість.

Проте погодьтеся, є деякі люди, які не мають бачити ці фото (наприклад, ті ж самі аферисти, які можуть використати їх для негативних цілей).
Тому, в тих же налаштуваннях конфіденційності профілю, Ви можете контролювати, хто може бачити Ваші минулі аватари.

Цікаво: Названо корисну функцію Telegram, яка дозволяє робити спілкування в чатах більш живим.

2. Додатковий (хмарний пароль).

Кожен з нас бажає якнайкраще захистити свій профіль від будь-яких спроб взлому.

Так, комусь вистачає звичайного паролю, який ми маємо вводити при вході на свій Telegram-акаунт.
Проте, щоб створити більше шарів безпеки на профіль, використовуйте хмарний пароль.

Відтворити це можна перейшовши у налаштування Telegram, потім до розділу Конфіденційність, в далі ще в один підрозділ - Хмарний пароль.

3. Можна контролювати завантаження файлів.

Часто, користувачі месенджером Telegram, зустрічаються з проблемою автозавантаження деяких надісланих файлів, хоча на той момент, вони навіть не потрібні (а відмінити його дуже тяжко).
Запобігти такому можна відмінивши завантаження при використанні стільникового трафіку.

Відтворити це можна через налаштування Телеграм, у розділі Автозавантаження медіа. І все, тепер проблема невідсилання СМС-повідомлень не буде наслідувати Вас.

Цікаво: Названо 3 способи видалення особистого профілю в Telegram.

4. Можна в будь-який момент вимкнути доступ до акаунту на певних пристроях.

Бувають різні ситуації, коли Вам необхідно дуже швидко вимкнути доступ до Вашого Телеграм-акаунту, наприклад: взлом, або ж не згадали вийти із власного профілю на телефоні друга. Тому, спосіб про який ми сьогодні розповімо, стане Вам в нагоді.

Отже, щоб вийти з Телеграму на іншому пристрої, Вам потрібно лише у розділі Пристрої відключити його (там буде написане місце, звідки йде сигнал та модель телефону, на якому є доступ до Вашого профілю).

Також нещодавно було названо функції Telegram на iPhone, які приховані від користувачів.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version