Home Новини сучасних технологій Бізнес новини Клієнти Монобанку мають труднощі з поповненням банківських карток

Клієнти Монобанку мають труднощі з поповненням банківських карток

0

Монобанк впевнено стартував на ринку банків України та швидко обігнав конкурентів з досвідом. В основному завдяки відсутності комісій. Але є і інші плюси. Процес отримання картки Монобанку був завжди дуже легким та швидким.

Проте у них є і свої проблеми та недоліки в роботі. Ось уже в Новому році була скарга від клієнта про неможливість поповнення картки Монобанку через IBOX. І це у великому районі Києва, а не десь у глуші. На Оболоні, ввечері, власник картки Монобанку робив шість спроб у шести IBOX і все марно. Всі його дії завершувалися без результату, так як IBOX не сприймали і не давали змоги покласти гроші на картку.

Після всіх дій клієнт подзвонив на гарячі лінії обох банків-партнерів. В Монобанку про ситуацію взагалі не знали, перенаправили дзвонити банку-партнеру. А на гарячій лінії IBOX взагалі трубку не взяли. Тобто ніякої поради, як вийти з ситуації людина не отримала.

Насправді вирішити проблему клієнта можна було різними способами. Порадити знайти в його районі магазини «Алло» - там можна було поповнити картку. Або порадити знайти банкомат Універсал Банку у відділенні цього ж банку та поповнити там. Або ж через касу Універсал Банку чи А-Банку.

Ще одним способом вирішення цієї проблеми було знайти термінал самообслуговування Приватбанку та поповнити картку Монобанку через нього. В таких випадках Ви заплатите комісію, але Монобанк пізніше її компенсує Вам.

Погано, що клієнт був некомпетентний та не знав усієї цієї інформації. Треба було більше цікавитись банком, в якому у нього оформлена картка. Як то кажуть – обізнаний, значить захищений.

Але і відповідальності з операторів теж ніхто не знімає. На гарячій лінії однозначно мали допомогти такому необізнаному клієнту справитися з форс-мажорною ситуацією.

Клієнти Монобанку мають труднощі з поповненням банківських карток

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version